Творчеството на Ducky

• Началник на темата Началник на темата Ducky
  • Начална дата Начална дата
Невероятно красиво!!!!!!!!!!!! Аз едва ли бих се хванала с нещо толкова пипкаво, браво за търпението.:clap::clap::clap:

Кате :clap::clap: за бижуто. Жалко, че на снимката не се вижда добре как блестят конците, в действителност е още по-хубаво :kissyou:

Дъки, прекрасна се е получила тази миниатюра!:clap::clap:

Но, как ти издържаха нервичките да сглобиш толкова много парченца!:confused:

С този красив дребосък си приета в Клуба на мазохистите!:gipsy:

Голямо благодаря на всички дето поглеждат в темичката ми :kissyou:
И аз пак с нещо малко, но важното е да отчитам дейност!

Една коледна миниатюра - подарък ми е от първата коледна игра от Аби, и още тогава го започнах и изоставих, миналата година го извадих пак и го докарах до оставащи 15 бода контур и ...пак изостана :-|
Тази година, обаче го довърших ... най-сетне:

Една малка измислица за оползотворяване на червените "капчици" от кокошките за националната :D :

И последно за сега! Цветенца от прежда. Правих ги за две малки госпожички. Голяма радост беше, голямо чудо....колко малко им трябва да децата :idea:
Дъщеря ми вече 3-ти ден спи със синьото цветенце, което е пръстенче. А розовото "пръстенче" си има другарче-герданче, но забравих да го снимам преди да го подаря.

:clap: Браво Кате, да ти се чуди човек, кога намираш време с тия малки дечурлига. Мънистеното цветенце е много хубаво! :kissyou:

Кате, страхотна си, пък да ти кажа, че и аз бих спала с такова красиво пръстенче :kissyou:

Суперски са коледните миниатюри, особено коледната звезда!!!!:clap:
А за пръстенчетата, може ли малко повече инфо за направата им - линк или мастер-клас?
Че и аз имам две племенички и една кандидат- снаха на 5 годинки :D

Последно редактирано:
Катенце в последно време много свободно време имаш. Малкият човек да не е проходил вече и да шета из къщи. :D Та ти си се отдала на творене на красоти. :kissyou:

Ай, ай, как ми се чудите, че имам време за шиене и други глезотийки :D Ама нямам, хораааа, не стига! Я, какви дребосъци правя и с какви темпове :) И добре, че са празници и поводи, че да се мобилизирам....
Ето едно мъниче, направо "супер-скоросттно" го направих - за две-три седмици. Само! :D. Добре, че е оформено с такова голямо паспарту, че да изглежда голямо. Важното за мен е, че съм го правила с много желание и голямо удоволствие, защото е за подарък за една бъдеща рожденничка, дето ни бяга надалеч за нейния ден... Втората снимка е само на бродерията - току що изпрана - мокра,мокра - изкуших се да я снимам, защото цветовете станаха по-ярки.

Блазе на рожденичката :D Прекрасен подарък !А мъничетата са супер !Поздравления :clap::clap::clap:

Кате, много ми харесва последното "мини". Оформлението му е страхотно! :kissyou::kissyou::kissyou:

Кате, чудесни бродерии правиш, и не само гоблени, всички можем да шием, а ти не само шиеш - ТИ ТВОРИШ!:clap::clap::clap:
Щастлива съм, че те познавам!:kissyou:

Назад