Картичките са УНИКАЛНИ!:clap::clap: А яйцата са много сладки - особено овцата ми е най-симпатична, и как си аранжирала наоколо.... Ще напълниш и ти кошничка, както си ги подкарала!:kissyou:
Катенце, и на мене много ми допадна овцата, макар че всички са хубави и не бих се разсърдила на едно такова яйчице , а пък и тези калинки и бръмбърченцаааааа, перфектни са :clap::clap:
Последните няколко дни се замислих, че скоро не съм показвала над какво съм се трудила и какво съм успяла да докарам до финал. За Великден направих няколко яйчица, повечето подарих лично, някои не успях и дори са още в мен. Направих и доста картички покрай празници и рождени дни. И най-важното, въпреки всичко успявам и да шия по малко.
Пускам няколко картинки, но не в реда на завършване И ще оставя и непоказани неща, защото все още не съм ги подарила :gipsy:
Тези кончета са ми оригинална комплелтовка на Дименшънс. Започнала ги бях преди 2 години, че дори и повече. Спомням си, че бях бременна и малкия ми подритваше схемата от вътре...Така де...какво си въобразявам, да ползвам "къщичката'' на някой за поставка на схема
Имам и едно завършено гобленче, което не е само моя заслуга.
Тъй като съм страстен почитател на контурния бод, само той е мое дело Отне ми почти толкова време, колкото кръстатия бод на Кроти. Крайният резултат за мен е изключително задоволителен, особено когато видях реакцията на Rostso, когато и подарихме гоблена :kissyou:
Оооооооооо, Кате, така ми е драго да те видя с нещо завършено, защото винаги си оригинална и все хубави неща показваш, различни и интересни! Прекрасни кончета, а подаръчето - много сладурско!:clap::clap::clap:
И великденските яйца от тази година. Първите две са големи 10 см височина...направо щраусови се получиха Схемичките на големите яйца са от безплатните на Коутс. Но беше едно голямо моделче с 3 животни, за съжаление нямах време за третото. Ето двете големи яйца + още няколко малки и едно сърчице, което е само с декорации, без бродерия.