Галерия Бродерия 2007/2008/2009/2010г.

• Началник на темата Началник на темата sissak
  • Начална дата Начална дата
Мария Магдалена

:kissyou:Здравейте момичета и момчета, прегледах до тук всичко, за ГБ,но така и не разбрах в кой бр. и коя година е излизал гоблена "Мария Магдалена". Не мога да прикача снимка, защото аз самата не зная какво представлява. Моля, за информация:kissyou:

:kissyou:Здравейте момичета и момчета, прегледах до тук всичко, за ГБ,но така и не разбрах в кой бр. и коя година е излизал гоблена "Мария Магдалена". Не мога да прикача снимка, защото аз самата не зная какво представлява. Моля, за информация:kissyou:
:kissyou:Открих, открих, всъщност гоблена се казва "Каещата се Магдалена" и е излязъл в бр.2 на 2011 г., но пак не мога да кача снимка - нямам.Много моля, ако някъде е качено списанието или ако някой има гоблена - да сподели:flower:

Добър ден искам да попитам гоблена Жена с леопард от коя година и в кой брой е на списанието. Моля помогнете ми. Благодаря предварително.

Здравейте,
търся януарски брой на Милена стил 2012. Много ще се радвам, ако някой ме насочи, от къде мога да го сваля .

Благодаря предварително

Последно редактирано:
Здравейте,
търся януарски брой на Милена стил 2012. Много ще се радвам, ако някой ме насочи, от къде мога да го сваля .

Благодаря предварително

и аз искам да свалям много списания техни ама никой не ги качва а ги купуват колежките :(:cry::eek:

Ужас! На мен антивирусната ми нещо сдаде багажа от 2-3 дни, а вчера го отварях! Сега да видим какви ще са последствията...

юли 2005:
1. Малки таланти 1 - http://dump.ru/file/1462156
2. Малки таланти 2 - http://dump.ru/file/1462154
3. Ангелски сън - тук
4. Рози за мама - тук

Момичета и момчета, ако намерите някакви грешки в линковете, моля пишете, за да ги оправя. Pencho намери грешен линк на Ваза с нарциси от юни 2005, оправила съм го. :kissyou:

This file does not exist, the access to the following file is limited or it has been removed due to infringement of copyright. Това излиза на файла за ангелски сън

Здравейте , някой да има схемата на гоблена "езда" от 12бр.2011 от сп.Галерия Бродерия. Явно истинското име на този гоблен не е така, защото в интернет не излиза никакъв гоблен с това име, пък камо ли този.Изпратете ми на имейл nelidobrinova@abv.bg Благодаря Ви предварително! Аз съм начинаеща и искам да шия гоблени, които ми харесват, а този е един от тях.

ВНИМАНИЕ ПОСТ 229 ТРОЯНСКИ КОН.
Мн моля за списания галерия бродерия 09/2009 daniel4i го е пуснала напред но сайта не съществува вече.мн благодаря.

Схема за гоблен Вдъхновение

Здравейте искам помощ за схема на гоблена Вдъхновение има го в списание Галерия бродерия брой 02/2009

Здравейте , някой да има схемата на гоблена Асенова крепост от август 2011г. на сп.Галерия Бродерия.
Изпратете ми на имейл tancheto78@gmail.com
Благодаря предварително!

Момичета, търся брой 10 от 2010 г. и по-точно схемата на букета гладиоли. Предварително благодаря за помощта ви :)

Назад