Зодии и Гоблени

• Началник на темата Началник на темата darri
  • Начална дата Начална дата
Аз съм на границата м/у Лъв и Дева, в различните хороскопи ме дават различно, но се смятам за Дева.

:hello: Нека увеличим бройката на тези които вървят назад когато другите вървят напред.
Деля годината точно на две когато не е високосна. :?:
Рак с асцедент Скорпион :D

И аз да се включа към групата на танцуващите танго- 2 напред и една назад, т.е. зодия РАК.

Като гледам резултатите,лъвчетата дето шият гоблени преобладават :lady:
Аз съм на гранична дата родена - 19 февруари,
но родените през моята година на 19.02 сме рибки :wink:

Здравейте, имам въпрос ? :? Защо 20 януари е включен към водолей, а не си е на мястото при козирог ? :cry: Аз съм си 100% козирог , а и в почти всички зодиаци с много редки изключения въпросната дата е към козирог :oops:

dani_kirilova каза:
Здравейте, имам въпрос ? :? Защо 20 януари е включен към водолей, а не си е на мястото при козирог ? :cry: Аз съм си 100% козирог , а и в почти всички зодиаци с много редки изключения въпросната дата е към козирог :oops:
Не плачи, моля те :lady: Моята дъщеря също е на 20-ти януари и си е кози рог 100% и ние си я водим към тази зодия.Понеже сте на границата на двете зодии за това е така :wink: Аз пък съм на 20-ти март и съм си риба кои каквото и да ми говори :D и ние сме на границата и понякога ни слагат във следващата зодия :rainbow: :rainbow:

Едно скорпионче от мен - пак от добричките. Само славата ни се носи че е отровна зодия - иначе си е много хубава с хубави хора.

зодии

:hello:
Още един глас за БЛИЗНАЦИ. Виждам, чи с Лъвовете водим класацията. Значи ли това ,че сме най- запалените гобленарки :?: Щастлива съм от този факт. :D :yes:

:party: Няма ли някоя дева още да гласува,че много изостанахмеееее :!:

Още един Скорпион от мен.

Когато кажа,че съм от тази зодия хората се стряскат.
Но аз винаги ги успокоявам,че не сме лоши животинки - хапем само,
когато ни настъпят. :D

Назад