Зодии и Гоблени

• Началник на темата Началник на темата darri
  • Начална дата Начална дата
Само броени часове са минали от регистрацията ми в сайта. Любител съм на гоблени, имам няколко ушити.Предстои ми да ушия "Коне на водопой", но схемата ми е голяма колкото моята височина. Тъй като гобленът е закупен комплектован с конци /преди много много години от варненска фирма/, схема и всичко необходимо към него, въпросът ми е възможно ли е да ползвам друга схема в много по умален вид и по-четлива, защото на оригинала не са ясни всичкизнаци, дори на места са размазани?...Много бих се радвала, ако се получи този вариант...

:hello:

Здравейте. Аз съм Везни.
И като гледам сме най - много.

Поздрави на всички.

:kissyou:

Здравейте всички в чата!!!
Тъй като съм начинаеща :baby:, ми е необходимо по-вече време да се ориентирам и спокойно да изразявам мнение.
Ще се окаже, че ми е по-лесно да шия гоблени :D,отколкото да пиша...

здравейте на всички, отдавна следя форума, но днес реших де се включа - поздрави от един овен (доста рогат добитък се е навъдил, ама виж раците и лъвовете нещо се бутат начело! да са живи и здрави) и поздрави на всички

Благодаря много. Имейла ми е: echo2004@abv.bg
Съжалявам, че не мога да оставам дълго време пред компютъра. Тези схеми на гоблена "Коне на водопой" са ми необходими, тъй като го имам закупен от варненска фирма преди много много години, но схемата му е голяма колкото "чаршаф", не се шегувам... и е много бледа, не се разчитат знаците.
От друга страна се притеснявам, че знаците от схемата на моя гоблен, може да не отговарят на тези, които ще издиря, но поне да опитам. Затова уточнявам, че гоблена е български, комплектован от варненска фирма.
Имам ушити няколко гоблена "Фрегатата", "Мадоната с крушата", "Зимата с параклиса", "Старецът с лулата", "Св.Георги". В момента шия "Холандската воденица", имам "Благославящия Исус", който е нов и "Коне на водопой", който си чака реда. Много ще се радвам, ако успея да открия подходяща схема за него. По принцип имам "слабост" към конете, намирам ги за много красиви животни. И така пожелавам Ви лек и спокоен ден и до скоро!!!:kissyou:

ЗОДИИ И ГОБЛЕНИ

Миличка аз живея във Варна Ако си наблизо ще ти я дам Иначе ще трябва да я преснема на цветно и да тия пратя по пощата. Мисля че беше два листа Сполучлива е:kissyou:Весели празници.Аз ще бъда в Каварна на почивка малко:blueflow:

sneja56, аз съм от Свищовския край, но имам близки, които живеят във Варна и други, които работят в Кранево. На този имейл echo2004@abv.bg можеш да ми пратиш координати, по точно твой имейл или скайп адрес и ще се уточним по какъв начин да получа схемите, а скайпа ми е ellage2

sneja56, аз съм от Свищовския край, но имам близки, които живеят във Варна и други, които работят в Кранево. На този имейл echo2004@abv.bg можеш да ми пратиш координати, по точно твой имейл или скайп адрес и ще се уточним по какъв начин да получа схемите, а скайпа ми е ellage2

Темата е за зодиите на шиештите във форума, моля ви разменяйте си информация на лични, или в съответната тема за търсене!

ето още една везна----най-хубавата зодия,от целия зодиак!!!!!!!!!!!!

Аз съм отдавна в форума но иначе съм една прекрасна ДЕВА и то доста добричка:kissyou: :angel: :flowerlove:

зодии и гоблени

:kissyou::wine:На всички РАЦИ честит рожден ден и от мен - Снежана от Варна:kissyou:

Назад