bewitch 30 Юни 2010 #144 Мегиииии, Меги, Ушила си всички мои любими гоблени. :clap::clap::clap: Как ще те стигна...... Страхотни са всички цветя!!! А за дъщерята - нямам думи!!! Да ти е жива и здрава и много, много щастлива!:kissyou:
Мегиииии, Меги, Ушила си всички мои любими гоблени. :clap::clap::clap: Как ще те стигна...... Страхотни са всички цветя!!! А за дъщерята - нямам думи!!! Да ти е жива и здрава и много, много щастлива!:kissyou:
did_tag Гобленар Модератор 30 Юни 2010 #146 :clap::clap::clap::clap::clap: Нежност и красота!!!!!!!!!
megim Гобленар 9 Август 2010 #149 Ето ги в комплект, някои ушити даже по два пъти. Не ми хареса много комбинацията и сменях цветове......
Ето ги в комплект, някои ушити даже по два пъти. Не ми хареса много комбинацията и сменях цветове......
кики Гобленар 9 Август 2010 #150 Цветна приказка!! Много са хубави:clap::clap::clap: Поздравления!!!!
lucy Модератор 9 Август 2010 #152 Е, много са красиви!!! :clap: И да вземеш най-накрая да си смениш името на темичката - то бива скромност, бива, ама ....... А покажи "съвършените " неща, де! То това ако е "прилично" как ли изглеждат "страхотните"??????:kissyou::kissyou::kissyou:
Е, много са красиви!!! :clap: И да вземеш най-накрая да си смениш името на темичката - то бива скромност, бива, ама ....... А покажи "съвършените " неща, де! То това ако е "прилично" как ли изглеждат "страхотните"??????:kissyou::kissyou::kissyou:
mandol 9 Август 2010 #153 Прекрасни!!! :clap::clap::clap: Влюбена съм в цветята, които шиеш :kissyou:
maleks Гобленар Модератор 9 Август 2010 #154 кики каза: Цветна приказка!! ... Кликнете, за да разширите... :clap:Нежно мечтание!
megim Гобленар 17 Август 2010 #155 Хайде аз пак тук, благодаря ви за стимула, който ми давате. За има няма седмица, без да планирам, без да мисля ..... се сдобих и с тази мацка
Хайде аз пак тук, благодаря ви за стимула, който ми давате. За има няма седмица, без да планирам, без да мисля ..... се сдобих и с тази мацка
filmi 17 Август 2010 #159 Браво за тази мадама, а ще си има ли приятелка?! Какъв е следващият гоблен - избрала ли си го вече?