Еееее, стига де, как в шкафа? Страхотни са и е грехота да са скрити в някой шкаф! Дано имаш възможност да ги сложиш в рамка по-скоро. И да покажеш да им се порадваме.
Тази красота,не трябва да я криеш!!!!И аз имам прибрани в шкафа от доста време,но отчитам като грешка това.Сега като ушия нещо ,веднага го рамкирам.Само ако имаш основателна причина отлагай,защото могат да останат дълго там,а те не заслужават това!
Не, не, никакви шкафове, такива големи и красиви гоблени, толкова розови , те заслужават да бъдат гледани и майсторката да получава комплименти за тях! Страхотни са! :clap:
Толкова са красиви тези цветя. Лъха на романтика и любов от тях.
Действително, извади ги и им се радвай. Аз бих си ги закачила веднага в спалнята.
Аз също имам един прибран и все нещо се случваше и така повече от десет години. Имала съм периоди на самостоятелно рамкиране с подръчни средства, но си ги гледам всеки ден.
Скоро не съм показвала нищо, но имам извинителна причина . И все пак може да покажа в темата - моята дъщеря - нали и тя е моя творба. То и за това последните гоблени вместо в рамка отидоха в шкафа. :cookies::hic: да почерпя за бала
Да ти е жива и здрава причинита гоблените да отидат в шкафа....Все някога и на тях ще им дойде времето за рамка....все пак дацата са ни на първо място.:kissyou:
А розите са направо невероятни...:clap: