Някои прилични неща

• Началник на темата Началник на темата megim
  • Начална дата Начална дата
:-| Много ви благодаря, вие сте страхотни.
mandol - комплектовката е по схема от нета с мой подбор след доста сравнения.

Дименшънс си е класика! А ти си вложила огромен труд в една от най-прекрасните им разработки! Браво, прелестен е!:clap::clap::clap:

Ето ги и двата, много си ги харесвам, ама отиват в шкафа

018368396.jpg

Еееее, стига де, как в шкафа? :( Страхотни са и е грехота да са скрити в някой шкаф! Дано имаш възможност да ги сложиш в рамка по-скоро. И да покажеш да им се порадваме. :)

Как така в шкафа:shock:, сакън недей, такава красота трябва да е на видно място. Много са красиви :clap::clap::clap:

Прибереш ли ги в шкафа - от опит ти казвам - дълго ще си останат там. А те са прелестни и трябва да радват окото ежеминутно.

прекрасни са -мен ако питаш мястото им е на стената а не в шкафа,много са хубавки:clap:

Тази красота,не трябва да я криеш!!!!И аз имам прибрани в шкафа от доста време,но отчитам като грешка това.Сега като ушия нещо ,веднага го рамкирам.Само ако имаш основателна причина отлагай,защото могат да останат дълго там,а те не заслужават това!

Аууу... Такава красота да седи в шкафа.....Бива ли така... Я по добре вземи да ми ги подариш. Ще стоят на почетно място!

Не, не, никакви шкафове, такива големи и красиви гоблени, толкова розови ;), те заслужават да бъдат гледани и майсторката да получава комплименти за тях! Страхотни са! :clap:

Толкова са красиви тези цветя. Лъха на романтика и любов от тях.
Действително, извади ги и им се радвай. Аз бих си ги закачила веднага в спалнята.
Аз също имам един прибран и все нещо се случваше и така повече от десет години. Имала съм периоди на самостоятелно рамкиране с подръчни средства, но си ги гледам всеки ден.

Скоро не съм показвала нищо, но имам извинителна причина :D. И все пак може да покажа в темата - моята дъщеря - нали и тя е моя творба. То и за това последните гоблени вместо в рамка отидоха в шкафа. :cookies::hic: да почерпя за бала
018883243.jpg

Е това твое творение е най прекрасното което имаш.Да ти е жива и здрава,все така усмихната и успех в кандидатстуденските изпити.:clap::kissyou:

Последния гоблен ми хареса най -много !:DАз също имам три ушити от този вид!:D

Да ти е жива и здрава причинита гоблените да отидат в шкафа....Все някога и на тях ще им дойде времето за рамка....все пак дацата са ни на първо място.:kissyou:
А розите са направо невероятни...:clap:

Назад