ANIMONI 7 Септември 2011 #361 Може да те е поизпотил,но пък е имало кой да ти пее.последните ти попълнения са невероятно красиви.
moni2111 7 Септември 2011 #363 а Меги, в тази зимна идилия има и много топлина! А, птиченцето го видях на живо, но скоро ще излети. Честито!
а Меги, в тази зимна идилия има и много топлина! А, птиченцето го видях на живо, но скоро ще излети. Честито!
TDK 7 Септември 2011 #364 Поздравленията за красотата! С огромно удоволствие ти разглеждах последните гоблени! Насладих им се от сърце!:kissyou:
Поздравленията за красотата! С огромно удоволствие ти разглеждах последните гоблени! Насладих им се от сърце!:kissyou:
mari_ar Гобленар 8 Септември 2011 #369 Прекрасен е! :clap::clap: И божурите с птиченцето много ми харесва :clap::clap::clap:
darma_rz Гобленар 8 Септември 2011 #370 :clap::clap::clap:Тази зимна приказка е направо прелестна, а птичето с божурите много нежно. Поздравления и от мен за темпото с което шиеш:kissyou:
:clap::clap::clap:Тази зимна приказка е направо прелестна, а птичето с божурите много нежно. Поздравления и от мен за темпото с което шиеш:kissyou:
aida01_04 18 Септември 2011 #372 kakvo slador4e samo mnogo e krasivo a zimata e neveroiatna bravo :clap: s sigornost si strova troda
megim Гобленар 26 Септември 2011 #373 Момиченцето е готово, непрано, негладено, ама сигурно за сега така ще си остане
mari_ar Гобленар 26 Септември 2011 #374 И не прано и не гладено, пак си е много хубаво :clap::clap::clap:
nikoll Гобленар 26 Септември 2011 #375 Красота! А зимните пейзажи са просто приказни:clap::clap::clap:, не знам кой е по-красив ! И дамата със шапката много ми хареса:loveglasses:! Оригинални комплектовки ли са или ..? Успех със следващите :kissyou:! Последно редактирано: 26 Септември 2011
Красота! А зимните пейзажи са просто приказни:clap::clap::clap:, не знам кой е по-красив ! И дамата със шапката много ми хареса:loveglasses:! Оригинални комплектовки ли са или ..? Успех със следващите :kissyou:!
Freeky 26 Септември 2011 #378 megim каза: Момиченцето е готово, непрано, негладено, ама сигурно за сега така ще си остане Кликнете, за да разширите... Малеее много бил хубав този гоблен!!! И аз може по-нататък да го ушия за дъщеря си-грабна ме!
megim каза: Момиченцето е готово, непрано, негладено, ама сигурно за сега така ще си остане Кликнете, за да разширите... Малеее много бил хубав този гоблен!!! И аз може по-нататък да го ушия за дъщеря си-грабна ме!
megim Гобленар 19 Октомври 2012 #379 Отдавна не съм се отчитала тук, затова всичко за 2012 г. на куп за вас :kissyou:
lili49 19 Октомври 2012 #380 Меги ти ме разби.:idea:Кога бе мила за една година уши толкова красиви гоблени.Браво на теб.Сръчно момиче.:kissyou::kissyou:
Меги ти ме разби.:idea:Кога бе мила за една година уши толкова красиви гоблени.Браво на теб.Сръчно момиче.:kissyou::kissyou: