Miro

• Началник на темата Началник на темата Miro
  • Начална дата Начална дата
:clap:чудесен е :clap: да го покажеш и в рамка,нямам търпение да го видя в цялата му прелест :kissyou:

Поздравления, невероятна колекция. А колкото до бродериите нямам думи. Аз самата опитвах, но нещо не се получи. Ще чакаме новите красоти.:clap:

Току-шо видях гоблените ти и всичко останало което си сътворил и останах :confused:без думи.Невероятно!Едно голямо ,голямо БРАВО!
:clap::clap::clap:

:clap: за прекрасната колекция! Възхитена съм от сръчността ти. Жалко, че няма Олимпиада по ръкоделие. Ти щеше да си олимпийски шампион по всички дисциплини. Продължавай да ни радваш с невероятните си творби!

Разгледах цялата темичка.Браво!!!
Моделите на една кука от къде ги вземаш?
Аз също плета и почти всички са ми на Вълшебна бримка.

за Хитлерова зима става въпрос.

аз съм взела големия, но не знам с какъв бод ще се получи най - добре, защото ... за съжаление избързах и взех на "Милена", а техните указания за бодове са под всякаква критика. объркват дори професионалисти

за Хитлерова зима става въпрос.

аз съм взела големия, но не знам с какъв бод ще се получи най - добре, защото ... за съжаление избързах и взех на "Милена", а техните указания за бодове са под всякаква критика. объркват дори професионалисти
Ами моят е 1:4 и това е предпочитания ми бод . Мисля , че става по - добре :kissyou:

Разгледах цялата темичка.Браво!!!
Моделите на една кука от къде ги вземаш?
Аз също плета и почти всички са ми на Вълшебна бримка.
Аз ползвам много списания , Anna най - вече , а и много модели свалих от нета . Искам да открия повече модели за машинна бродерия , много съм шил , но все си мисля , че не съм направил модела който искам , а проблема е , че това е модела дето ще ме грабне от пръв поглед :smokin:

:kissyou:С разрешение на жена ми слагам нейните последни 2 гоблена тук , сега използва времето си много плътно и се получи това ...

:clap: :clap: Поздравления на съпругата ти. Само незнам кой кого запали :) ти нея или тя тебе

Назад