Среща на Гоблените .соm в СОФИЯ

• Началник на темата Началник на темата kristina
  • Начална дата Начална дата
rositsa, приета си в групата :) и записана за партито:kissyou:

elena699, записана си и ти :kissyou:

Момичета, не знаете колко ми е хубаво, че ще се съберем голяма група тази година - абсолютно по МЕЧО-ПУХОВСКИ - "Колкото повече...толкова ПОВЕЧЕЕЕ" :kissyou:

И аз искам на коледно парти,но дали и мен ще пе риемете в групата?

Хей, момичета, няма смисъл да питате, който иска и е в София /дори и момичета от другия край на БГ/, ЗАПОВЯДАЙТЕ!:kissyou:

в ресторанта съм уговорила да сме - или + 5 човека, важно е да знаем приблизителна бройка гобленарки, да не ни е малка залата! И дано сме ++++++ !:greeneye:

Така ли?
Само после не съжелявай за своите думи:gipsy:
Защото и момичета от други градове подканват се (заедно с братовчети Немирови):D

Момичета, всички сте вече в коледния списък:kissyou::kissyou:

Оля, ти и братовчедите от фамилията Немиров ще сте почетни гости, вие само елате!!! Добре сте ни дошли! :)

Дълго време нямах възможност да надзъртам във форума и гледам вече и за коледното парти тече записване. Засега ме запишете с голяма :?: ако може ,че за мен 10 декември си е бая далечко като планове.

Дълго време нямах възможност да надзъртам във форума и гледам вече и за коледното парти тече записване. Засега ме запишете с голяма :?: ако може ,че за мен 10 декември си е бая далечко като планове.

Роси, чаках да се обадиш и влизаш предварителните сметки. Разбира се, че е далече 10.декември и затова е по-добре отдалеко да си знаем, че това си е нашата дата :) Записвам те. Дано всички успеем да си подредим плановете така, че да сме на партито :)

Пишете и мен за партито. Нищо, че графика ми не е ясен още. Радвам се на лоялни и услужливи колеги, поне досега.
И си е време за парти :)
:party::party::party:

Назад