Среща на Гоблените .соm в СОФИЯ

• Началник на темата Началник на темата kristina
  • Начална дата Начална дата
Момичета ,не мислите ли ,че е време да се съберем в един "кокошарник" ?:confused:

Аз си мислех ,че срещата в неделя е за това да се съберем всички, които споделяме любимото си хоби :confused:. Иначе не ме интересува кой с кого си пие кафето извън тези срещи :oops: А какво по-удачно място за всички от пъпа на София, тъкмо ще ударя един тегел на Пиротска :idea:

E сега вече ме объркахте...:confused: И в събота ли има среща?:idea: Стига бе хора , айде да се поберем на едно място! Аз съм болна, но до неделя се надявам да оздравея - вярно е че не с всички от вас ми се пие кафе, но пък други много ми липсват! :D Шегувам се кокошки- ще пия кафе с всички , обещавам!:kissyou:

Добреее, сега видях и съботното обявление... :D Ще дойда да ви се изфукам с Леврона , ама за малко, че съботата ми е натоварена!:kissyou:

Момичета ,друг път бира да не ми давате да пия...:D:D
Изпуснала съм толкова неща :(.Комплектовките на Непознатата лейди ,и доста от гобленчетата ,включително и съблазнителната снимка с пъпчето на Люси.Нищо чудно ,че съпругът и си я прибра бързо ,бързо:D.Беше доста весело и според мен си изкарахме чудестно:idea:

Браво, момичета! Много красиви неща сте показали, останаха ми очите. Да си ми ги върнете, ей! Очите, де... ще ми трябват още. :)

Момичета, вчера ми беше много приятно и малко тъжно, че не бяхме всичките за да може да видите на живо всичко онова, което е направено. На Петя цветята са прекрасни така, както и букета на Иренка. Феята на Иренка /Кати 31/ е страхотна така, както и гоблена на Роси, който е започнала. Плодовете на Рали със смесената техника винаги са ме възхищавали, така както и мадамите на Таня. Иваничка, Кроти, Люси, Дъки, Аби и всички останали правите неща, на които може всичките заедно да се радваме. Нека се опитаме да бъдем по-толерантни, по-сдържани. Да се опитаме да простим и да не задълбочаваме недоразуменията. Така много хора се чудят какво да правят и къде да отидат. Нека ни обединява хобито ни и любовта към гоблените, а останалите приятелства да не влияят.

Присъединявам се към мнението на Tooth. Крайно време е да се съберем всички на едно място, само заради нашето си хоби и да оставим всичко станично на заден план. Знаете ли колко мъчно ми стана за хората ,който е трябвало два дни подред да кръстосват София, само и само да видят повече красоти. И още по мъчно , за тези които въобще не смеят да дойдат. В крайна сметка ,ако някой не може чак пък толкова да ме гледа ,масите са големи и имат и друг край :D .
В името на изминалите страхотни пет години ,за които имам само хубави спомени аз бих приела предизвикателството. А вие :?::upbeer:

Напълно подкрепям Роси и Tooth,но май си бърборим едни и същи....дано да не е едностранно нашето желание :confused:
До сега не виждам никой нищо да е написал или изказал мнение каквото и да било. :idea:

Аз опитах...Пробвайте и вие.Дано поне вас ви разберат правилно!

Тази събота, 16.04. от 11 часа до 14 часа ще има изложба на ушити гоблени на ЛЕНАРТЕ И РИОЛИС в офиса на Аксиома, до парка Заимов. Мотото е "ЦВЕТЯ В РЪЦЕТЕ", мисля че ще е интересно на момичетата, които са шили или НЕ са шили Риолис, да видим нагледно:rainbow: За Ленарте не се изказвам, едва ли има съфорумка, която да не е ..... :crazy:

Аз лично ще отида, в 11 без 10 съм пред БЕЛВЮ за незнаещите къде е точно офиса.... Заповядайте всички, които имата време и желание да разгледаме.... , а после по една :upbeer:, няма само да гледаме, я!

Иренка,аз имам покана за изложбата ,но в нея не се казва за изложба на гоблени :confused:,а за традиционни и модерни техники на бродерия,пачуърк и плетиво.Предполагам ,че ти имаш по-достоверна информация.Ще се опитам да дойда :kissyou: Не пречи като миналия път :D
поне кафе може да пием! :idea:

Иренка,аз имам покана за изложбата ,но в нея не се казва за изложба на гоблени :confused:,а за традиционни и модерни техники на бродерия,пачуърк и плетиво.Предполагам ,че ти имаш по-достоверна информация.

Права си, Боби, ще има изложени и плетива и пачуърк, но гоблените ще са повече :D И да допълня, че за гости на София - цялата следваща седмица може да се разгледа през работно време. Ще снимаме, за тези, които са далече, този път няма да забравим!:kissyou:

Назад