Среща на Гоблените .соm в СОФИЯ

• Началник на темата Началник на темата kristina
  • Начална дата Начална дата
Благодаря на всички за невероятната атмосфера, топлото посрещане и положителните емоции. Тази среща с вас беше голямото приключение на моето пътуване. Радвам се, че се запознахме!:kissyou:

Аз за съжаление нямам направени снимки, защото не бях в състояние да снимам!:(

Последно редактирано:
Като гледам снимките сте си прекарали чудесно. Нещата , които показвате са прекрасни!!!!!!!!!!!!!:clap:

Момичетааа,изплакнах си посред нощите очите с красотите,които сте сътворили.

Днес малко набързо спретнахме една малка среща в Младост, заради една гостенка от В.Търново - Ge4i1970, пихме по кафе и обменихме информация. Много приятно си изкарахме - нямам търпение за октомври - да й върнем визитата!:party:

Много хубава среща беше, Иренче, нищо че беше импровизирана. :) И да знаеш, че пак ще ви се обадя като идвам! Заредена с положителни емоции, с радост ще ви очаквам в Търново! Благодаря ви, момичета! :kissyou::kissyou::kissyou:

:flower:Честит празник, момичета!
Досега гледах по тв7 в БОдилник" едно интервю с три дами, обособили нова група "Седянка".Дамите говореха за шевици, кенета.
За съжаление не го хванах в началото, но само едно познато лице видях - на дамата в средата/за тези, които са го гледали/.
Нещо да сте подочули?
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_154793951245128&ap=1

Сладурковци, хайде на среща! Тъй като другата седмица има 2 почивни дни, да се видим в неделя - 27 март, 14:30ч. в кафе "Флирт" срещу Католическата църква "Свети Йосиф", на ъгъла на бул. "Тодор Александров" и ул. "Княз Борис I".

кафенце, лафче

Здравейте, момичета!

В събота към обяд ще съм около Плиска.

Ако има желаещи - може да пийнем по кафенце или по биричка в района.

Към 14:00 часа, в събота 26.03.2011 ще съм в пицария "Фантазия" (на втория етаж!). Пицарията се намира от страната на хотел Плиска в блока, където е пощата. Образно - човек като излезе от главия вход на хотела и върви все направо, мине паркинга, пресече улицата и влиза директно в пицарията.

Ще се радвам, ако се намери някой и друг желаещ за кафенце и приятелско лафче с мен!

И аз ще дойда на Плиска много искам да ви видя и да се похваля с новата творба :gipsy: :kissyou:

Последно редактирано:
Супер много благодаря ще чакам с нетърпение да дойде неделя да се видим.

Момичета, в събота и аз ще дойда!
И ще донеса мънистените красавици- сезони!:idea:

Здравейте момичета !!!Аз може да доида на срещата в неделя .Отдавна не съм писала ,но не съм се отказала да ви видя за да се запознаем с тези които не се познавам. Дано да не ми излезе някакъв ангажимент но на 90% ще се видим.
Лек ден на всички

Пишете ме и мен за събота! В неделята съм в Пазарджик....

Надявам се и аз да дойда с новите мънистени гоблени, да кажете как ще бодем с остра игла по плат? :baby:

Момичета ,не мислите ли ,че е време да се съберем в един "кокошарник" ?:confused:

Да защо да не се съберем?
Аз за себе си мога да обясня че срещата на другите момичета не ме устройва като място -не мога да отделя по един час в едната посока за да се видя с тях.Мисля че ако се намери заведение в центъра за да е удобно на всички може и да стане събирането :idea:

Назад