Среща на Гоблените .соm в СОФИЯ

• Началник на темата Началник на темата kristina
  • Начална дата Начална дата
И на мен ми се иска да дойда, въпреки, че и двете техники ги мога, но не ги практикувам:idea: До сега не съм идвала на събирания и никого не познавам, но ми се иска да изпием по кафенце и да се запознаем. Та как ще ви позная?
За женския купон ще пиша допълнително да потвърдя.
:kissyou:

Заповядай утре,:kissyou: със сигурност ще ни познаеш - ще сме в камерен състав, май, но не пречи - а и демонстрациите ще са интересни!Аз лично не съм се занимавала с тази техника и съм пълно :baby: по въпроса, а искам да знам!

Ще дойда и ще съм с розово яке, така ще ме познаете:idea:
Значи в 13.45 пред магазина на Аксиома. Ще се радвам да се запознаем:idea:

И аз се присъединявам - съчетахме полезното с приятното! Въпреки, че нашата група се интересуваше повече от гоблените, отколкото от пачуърка /лично аз се въздържам -/видях как става, но с машината не съм на ТИ :uhhhh:/, важното е, че се разнообразихме . И намерихме след това заведение с :coffee: и :smokin: и беше наистина приятно!

Това не беше точно среща, по скоро организирано работно посещение.... Не се сетихме да снимаме, аз чак на връщане се усетих :uhhhh: Другия път няма да забравим!

Момичета които желаят да доидат, слагам приблизителен списък и с тези които не са сигурни за да направя резервацията за 6-ти.Искам да попитам за обяд ли да я направя или както обикновено за 14.ч.?
1.sunnyto
2.esstef4e
3.dushkova- няма да дойде :)
4.Verche_98
5.lucy
6.ralli
7.keikal
8.abi1004
9.Rossko
10.elena699

Последно редактирано:
Аби , миличка ,много съм далеч от вас .:loveglasses:Поздравлениа на всички ви и ВЕСЕЛ ПРАЗНИК.:clap::D

и аз бих искала да съм с вас, но ще се надявам да се снимате много и така да споделя веселите мигове. Подзрави на всички!

Момичета които желаят да доидат, слагам приблизителен списък и с тези които не са сигурни за да направя резервацията за 6-ти.Искам да попитам за обяд ли да я направя или както обикновено за 14.ч.?
1.sunnyto
2.esstef4e
3.dushkova- няма да дойде :)
4.Verche_98
5.lucy
6.ralli
7.keikal
8.abi1004

Аз нямам претенции!:loveglasses:

Аби , миличка ,много съм далеч от вас .:loveglasses:Поздравлениа на всички ви и ВЕСЕЛ ПРАЗНИК.:clap::D

Хм... dushkova, знам, че ти няма да го усетиш на 100%, но поне ще пробвам щерка ти да убедя, да те замести. :kissyou:

Аби, за мен също няма значение часа, важното е съвсееем друго. :)

Мили момичета!

Имаме специален поздрав от ПЛОВДИВСКАТА ГРУПА в лицето на Малекс.

Получих една четвъртинка от едно прекрасно пано!
А то е -
А нашата част е – разбира се -

Като се видим ще видите на живо каква красота е тази картичка!

Назад