Среща на Гоблените.com в Сливен

• Началник на темата Началник на темата katya
  • Начална дата Начална дата
честито

Честито бебче, Яничка!!!:clap:Много щастие ,късмет и любов на цялото семейство!!!:kissyou::kissyou::kissyou: Днес е Успение на Пресвета Богородица!!! Честит Имен Ден на margi/Мариана Жекова/ и на всички именички от сърце пращам много целувки с пожелание за здраве,щастие,късмет и любов!!!:kissyou:

Честит имен ден и на теб, Мариянче! Да си здрава, щастлива и много обичана!:kissyou::kissyou::kissyou:

браво

На лице съм-кога,къде и в колко...:idea::confused::greeneye:Циганското лято е поръчано на Емо Чолаков...:D Хайде да се съберем повечко.:kissyou:

здравейте

Момичета,предлагам да направим срещата през октомври-след Националната срещата в Бургас. Ще помоля сливналийки да направят много снимки...и ще разказват ......до зори!!!!:greeneye: :DСъжалявам ,че не мога да дойда,но имам много голяма причина- синът има клетва и ще пътуваме за Варна.:idea:Сега търся гоблени на морска тема. :greeneye:На margi и компания пожалавам лек път,трупайте емоции и ни заредете и нас с тях- вече чакам с нетърпение да се събереме!!! Лек и успешен ден на всички!!!:kissyou:

Кои "сливналийки да правят много снимки", мила?:confused: Аз останах единствена представителка на сливенските гобленарки на националната среща. :DМного сте несериозни! Всички си намерихте оправдание, за да не дойдете. Хората от другия край на България се организират за участие в тази среща, а ние дето има една дума на един... растояние....:D
Все пак ще се постарая да събера достатъчно фото-впечатления, които да споделя с вас.:idea:

Последно редактирано:
Много ми се иска да присъствам на такава среща някога. Да ми се напълни окото :D , но за сега няма как да стане.

Кои "сливналийки да правят много снимки", мила?:confused: Аз останах единствена представителка на сливенските гобленарки на националната среща. :DМного сте несериозни! Всички си намерихте оправдание, за да не дойдете. Хората от другия край на България се организират за участие в тази среща, а ние дето има една дума на един... растояние....:D
Все пак ще се постарая да събера достатъчно фото-впечатления, които да споделя с вас.:idea:

Когато става дума за "липса на възможност" мисля, че няма място за сърдене. :kissyou:

И желание имам и възможност имам и време колкото искаш , но съм на 3500 км. Това би било много хубав подарък за рождения ми ден. Като гледам все около тези дати се правят срещите. Дано някога имам възможност:rezando:

среща

Момичета,кога ще се съберем?:idea:Аз нямам търпение....:Dmarji,кога на теб ти е удобно да ни разкажеш и покажеш за срещата в Бургас. Часът и мястото на срещата ......:confused:и дано се съберем повечко-гроздето се прибра и на Емо Чолаков прогнозата се оправда за хубаво време ....Хайде момичета. и момчета.....на среща..:kissyou:

Когато кажете през седмицата, само да не е в петък. Ама аз не бях сама на срещата - Юлиана също беше там, така че двете ще разказваме и показваме.:idea:

Много хубаво и се извинявам на Юлето:rezando::kiss: Да кажем сряда... от 17h ....или - дайде предложения. Аз ще дойда със сигурност. Има ли желаещи?:greeneye: Ще чакам свръзка. :idea:Хайде бе хора...:clap:

Хайде, казвайте кога. За мен няма значение. А какво ще показваме не знам - освен да взема компа и да сваля снимките там (още не съм го направила ;) )

Съгласна съм за сряда. Юлка, можеш да си вземеш информационните материали и подаръцитe.:idea:

Последно редактирано:
Момичета, какво става, има ли желаещи да дойдат на срещата? :confused:Да не се озовем там само разказвачките?

Назад