Среща на Гоблените.com в Сливен

• Началник на темата Началник на темата katya
  • Начална дата Начална дата
:hello:- тe, приятелки! :)

Утре аз и Сияна ще бъдем по центъра в града Ви около 15h.Ако има някои свободен може да се видим:idea:.

Последно редактирано:
693a1663fb10.jpg

bea9502c1d30.jpg

:kissyou:

Браво на вас,малки,по-големи и най големи момичета ,за това ,че пак сте успели да се организирате и да се видите с Ками и нейното сладурче!:clap::clap::clap:Поздравявам ви! Както виждам, добре сте си изкарали и сте показали и нови красоти,сътворени от вас.:kissyou:

Има си хас да няма:D - има разбира се, нали знаеш, че ние сме вечното присъствие - само дано се обадят и другите момичета и сме в по-разширен състав.:flowerlove::flowerlove:

Добра е идеята за среща, ама пак ще я пропусна. :(Твърде далеч ми е, пък и няма с какво да се придвижа до края на града. С тези разкопани улици и такситата не искат да ходят до източните квартали.

Аз съм навита, така че ще се видим.
А, Марианче, те Дружба го асфалтираха отдавна. И няма проблеми с такситата. А на нас там ни е много удобно, защото там не е така задушно и задимено и няма проблем, като сме с деца.

Е, да, Дружба е асфалтирана, ама улиците до там не са.:idea:
Пък и както писах вече, твърде далеч ми е. След като на вас ви е удобно да си правите срещите във вашия квартал, правете ги! Пожелавам ви приятно прекарване! А който има желание да се видим, винаги е добре дошъл в моя офис. /в Печ на 5 етаж/.:kissyou:

marji, организираме срещата посредата. Весито и Вяра са само в "Дружба". Юлето идва от "Сини камъни", а аз от "Заимов".:idea:
Сега чакаме, Ани да се обади дали и е удобен денят:idea: Който е свободен и има възможност да заповяда, който не др. път и така...:)

Наде, много ще се радвам да дойдеш! То и ти си в "Дружба". Извинявай, че те пропуснах... Всеми и малкият, ако имаш възможнист да го видим колко голям е станал. Аз естествено съм с малката :idea:

Да, ако няма в наличност си поръчваш на ул. "Одрин" не помня кой номер бе, но улицата е къса. Панамата е от тази, която продава Милена стил.

Ани като си ни познавам форумките все ще спретнем по нещичко, но кажи нещо за сроковете. До коя дата ще събирате изработените неща?

Назад