Среща на Гоблените.com в Пловдив

• Началник на темата Началник на темата maleks
  • Начална дата Начална дата
За следващата среща :
- доста дами споделиха, че за 16.10 са заети.
- на 23.10 е изборно време и някои са заети директно или индиректно с процедури по гласуване.
Нека и други споделят за дата...:confused:

В края на месеца пък се заформя ученико-учителска ваканция, която някои също биха могли да използват по предназначение :idea:
Лично аз не мисля, че гласуването би отнело твърде много време, пък и секциите ще работят от рано сутринта, та чак до вечерта. Остават само тези, които тъкмо там ще са ангажирани. :confused: Дали са от тези, които най-често се събираме?
Лично аз съм за 23, но ще се съобразя с мнението на мнозинството.

Аз също съм за 23.10.11 г. На мен гласуването изобщо не ми е приоритет, а пък мача на Митето ще е в събота, така че мноооооооооооого се надявам този път да дойда.:kissyou:

Аз ще съм по комисиите за изборите , така че до края на месеца не мога да идвам.

Абе за час - два ще мога да избягам, таман да ми успокоите малко нервите, че доста ги събрах заради тия скапани избори...
Остава с maleks да се разберем тогава за приемане и предаване на гоблените, че не мога да чакам до 23-ти, сърбят ме ръцете и очите да ги видя и пипна. :D

Абе за час - два ще мога да избягам, таман да ми успокоите малко нервите, че доста ги събрах заради тия скапани избори...
Остава с maleks да се разберем тогава за приемане и предаване на гоблените, че не мога да чакам до 23-ти, сърбят ме ръцете и очите да ги видя и пипна. :D
Ох, с Мери за малко да ги почнем...но ни извикаха на събеседване.
:gipsy:
Аз няма да мога да дойда на 23-ти.Но пък мога да ги оставя при Деница, ако ти е удобно да минеш през "Иван Вазов"...

Аз съм с фарингит и грип (едновременно, че да е по-весело), та определено ще прескоча неделята. :-|
Малекс, ще се чуем, когато мога да говоря :D

Значи аз понеже скоро не съм идвала на среща, а сега се каня..............
Предлагам да остане същото място и час и на срещата ще обсъдим дали ще се сменя мястото и часа.
СРЕЩА 23.10.2011 г. Неделя 11.00 часа " ПАСИФИК/ КОРАЛ"

СЛЕДВАЩА СРЕЩА 06.11.2011 г. Неделя 11.00 часа " ПАСИФИК/ КОРАЛ"

КОЛЕДЕН БАНКЕТ - 18.12.2011 - час и място - допълнително! Подарък по желание и според свободното време - в рамките на 15 лв.​

СЛЕДВАЩА СРЕЩА 20.11.2011 г. Неделя 11.00 часа " ПАСИФИК/ КОРАЛ"

КОЛЕДЕН БАНКЕТ - 18.12.2011 - час и място - допълнително! Подарък по желание и според свободното време - в рамките на 15 лв.​

Следваща среща:
4.12.2011г. - 11.часа,
"Корал"/ бивш "Пасифик"/
следваща по график - 18.12 = Коледно парти
Ще го напиша в прав текст - поради транспорта на Катрин, дали имате нещо против да се проведе в "Рандеву" и с условие да е в малката зала.:confused:

Назад