Среща на Гоблените.com в Пловдив

• Началник на темата Началник на темата maleks
  • Начална дата Начална дата
Една от "най- рехавите" срещи / в тъй отпускарски месец/, но затова пък доста емоционална/ мисля аз/.
ОГРОМНИ благодарности на Соня за гостуването и затова, че ми рамкира гоблените в Карлово. Знам, че е много по- трудно да избираш рамки не за себе си. Но аз бях убедена, че ще направи отличен избор и е така. Още веднъж- БЛАГОДЯРЯ Соня!!!!:kissyou::clap:

Макар срещата да беше ''рехава''прекарах няколко часа в чудесна компания и ми подейства зареждащо.:idea:Сигурно ще хвана иглата отново:idea:Радвам се ,че Пепи хареса и рамките:greeneye:
наистина трудно се избира рамки за друг човек.

Привет, момичета, след като се прибрах, изпълнявам обещанието си - да покажа своето пано-макраме. Заедно с него - и други две, които си харесвам и затова от години си висят на стената.

Дени е писала, но да го направим червенко...............:loveglasses:
18.09.11 г. неделя 11.00 часа " Пасифик" СРЕЩА :kissyou:

Аз съм поела ангажимента за Фани - категорично ще пътува с нас. Само някоя от Пловдивчанки да и обясни на ЛС къде се намира автогара Север :kissyou:

02.10.11 г. неделя 11.00 часа " Пасифик"/"КОРАЛ"/ СРЕЩА

ПОСЛЕДНИ УТОЧНЕНИЯ ПРЕДИ НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА :gipsy:

мен пак ме отпишете -имам среща с избиратели :-|
кампанията навлиза в активна фаза, но ще се постарая да дойда на 16.10. на всяка цена.
пък не ме питайте кога ших за последно :uhhhh:
На всички момичета пожелавам една прекрасна среща в Пловдив и незабравимо преживяване в Търново!
Ще гледам снимки от Пловдивското участие, нали ?

Момичета, първо да ви пожелая на всички един невероятен уикенд сред приятели и съмишленици!
Знам, че ще съжалявам, че не съм била, но днес имам пак среща с избиратели и просто нямаше как да изклинча. Един път да минат тия избори,:uhhhh: пък ако не ме изберат, да знаете, че ще черпя, защото не ми се оставят толкоз много наченатите гоблени.
В тая връзка моля за помощ .
Шия това -

, обаче не ми стигнаха белите мъниста за последното цвете.

Ако някоя от вас има такива, може ли да ми услужи - трябват ми 12 мънистенца, а ако може да се купят отнякъде в Пловдив такива, кажете откъде (с подробни упътвания като за чужденец, ама на български език :D)

Отчет: доставка от Оля - донесена, захар - донесен, снимки - от сериозните фотографи, моите са папарашки,приятелите на doris- нахранени и приспани.
Всички детайлни подробности - по срещите!

Последно редактирано:
Ако някоя от вас има такива, може ли да ми услужи - трябват ми 12 мънистенца, а ако може да се купят отнякъде в Пловдив такива, кажете откъде (с подробни упътвания като за чужденец, ама на български език :D)
Пиша ти "два" в дневник - може моят номер нямаш (ако има още такива хора кои го нямат), ама поне на някоя пловдивчанка, а по скоро на пловдивски Еконт (Малекс прости:gipsy:) можах да обадиш и да кажеш, че не ти стигнали 12 мъниста?
Аз носила със себе си всички мъниста и можах да ти дам от всеки оттенък на бяло по 12 броя:evil:

Не занимавай се със глупости - аз ще ти изпратя мъниста (само прати ми на лични хубова снимка, на светлина) само да дойде время пратя нещо в Пловдив:oops:

п.с. Момичета, радвам се, че можах запозная с някои от вас лично:kissyou:

Отчет: доставка от Оля - донесена, захар - донесен, снимки - от сериозните фотографи, моите са папарашки,приятелите на doris- нахранени и приспани.
Всички детайлни подробности - по срещите!

Обичам те!!!!:clap:
Благодаря много!!!!!

Оля, аз съм учительница бивша, моля, без "два в дневник" - телефон твой нямам (мисля), ще пиша сега на лични.

Ако ти си била учителка (кое не съм знала) - значи сложи ми "два" в дневник, за това, че не ти дала номера:D

Назад