Среща на Гоблените.com в Пловдив

• Началник на темата Началник на темата maleks
  • Начална дата Начална дата
Страхотна новина!!:clap: Дано се осъществи.:kissyou:
Сега пак да пусна линк за коледни нещо от Ебей: http://crafts.shop.ebay.com/Holiday...ss_stitch&_stpos=&_trksid=p3286.c0.m282&gbr=1
След срещата на 21.11.10 за последно тази година ще пускам поръчка. Някой ме пита за това...........:confused:
И да ходя ли отново за ключодържатели?? Има ли още желаещи???

Момичета, без компютър съм в момента (ползвам един склерозирал лап-топ в напреднал стадий на дъртоза, който при вида на всички смайлита тук се побърква и започва да пише по-бавно, отколкото машина Марица), затова снимките - когато мъж ми оправи моя. Срещата беше чудесна, въпреки мини-състава. До следващата неделя!

http://www.facebook.com/album.php?aid=2094772&id=1374537995&l=8b8d382868

Последно редактирано:
МОМИЧЕТА, ДНЕС КОЛЕГОВА ПОЛУЧИ МОЯ ПОДАРЪК ЗА РОЖДЕННИЯ СИ ДЕН И ОПРОВЕРГА ПОДОЗРИТЕЛНОСТТА НА ЧОВЕКА КЪМ ЗМИИТЕ ПОРОДЕНА ОЩЕ ОТ ДРЕВНИ ВРЕМЕНА. МАКАР ЧЕ ЗМИЯТА СЕ АСОЦИИРА С ОТРОВА И СМЪРТ, ВИЖТЕ НЕЙНАТА РЕАКЦИЯ. И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ДА ДОБАВЯ, ЧЕ ТАЗИ КОКЕТКА Е ВЕЧЕ НЕИН АВАТАР. КАКТО Й КАЗАХ, НИЩО ЛИЧНО. ПОЖЕЛАХ Й ДА БЪДЕ ВСЕ ТАКАВА ЧАРОВНИЦА КАКТО И ДОСЕГА, ЗАЩОТО ТОВА МОЕ ТВОРЕНИЕ, БЕ НАПРАВЕНО С ОГРОМНА ЛЮБОВ, КОЯТО БЛИКА ОТ ВСЯКЪДЕ, ВИЖТЕ САМИ :kissyou: :kissyou: :kissyou:

Понеже ми "избутахте" поста много назад:gipsy:, пак да пиша, че май ще има и нови хора...............:idea:
Следваща среща 21.11.10г. неделя " Рандеву" 11.00 часа

Здравейте, моя приятелка открива арт магазинче.Показвала съм й вашите красоти.Тя прояви интерес към бродираните топки, сърчица, картички и др.-иска ги на консигнация . Помоли ме да пиша тук и да оставя имейла й, за да си контактувате директно.
laninya@abv.bg​

Пратете й предварително снимки на изработеното от вас и си се разберете за цени-аз съм само свързващо звено.
Предпочитам пловдивската група да се възползва-не че не може и от др.градове да й пишат..и да си се разбират.
Рядко влизам тук и затова ако искате ще дам мобилния телефон на момичето- на Юра, тя ще ви го препраща на лични.
Иначе се видяхме с Юра и Мимик на станимъшко кафенце и се наприказвахме,че и предколедна изненада получих от Юра-най-ме зарадва бродираната снежинка,която ми е вече на елхата. Поздрави на всички ви!:kissyou:

Последно редактирано:
Охххх......... завърнах се.........
Регионална среща:
Да пиша пак : 09.01.11 г. неделя 13.00 часа " Радндеву"

Благодаря ви от сърце ,момичета!
Ванче, честит имен ден! Да си жива и здрава, много щастлива и много продуктивна - много ушити гоблени! :idea: :kissyou: :blueflow:

Важно съобщение!!!

1. Моля посетете темата и гласувайте къде искате да се събираме!!!
http://www.goblenite.org/showthread.php?t=8838

2. На 03 Април ще си правим следващия банкет. Ще е 3 в 1 - за 8-ми Март, за Първа пролет и за Великден. Разбрахме се да представлява бродерия по избор - с приблизителен минимален размер - женста ръка (от китката до върха на пръстите). Гобленчето да Е оформено в рамка или по какъвто и да е начин!!!

Последно редактирано:
Назад