Заедно с БГ МАМА на Великден?

Мили момичета, извинение за закъснението, но липсвах една седмица-малко на екскурзия до Италия. Нощес се върнах и вече намерих малко време. базара е минал този път без мен, но момичетата са продали всичко, което Вие сте сътворили-като ги видя до ден-два ще знам точната сума от Вашите неща и ще пиша. Моя гоблен също се е продал. Повечето неща са продадени втория и третия ден в София и за сетен път се уверявам, че в по-малките градове трябва да изградим традиция и да научим хората да купуват от нас. Общата сума от целия ни базар е около 650 лв. за мен е важно да знаем колко гобленарския принос. Не без гордост казвам, че нашите неща са от най- хубавите.

Темата ни е с продължение-парите, които събрахме с Ваша помощ по Великден вече харчим така:300 лв дарихме на дома в Белоградчик за летен лагер в Равда, около 120 лв дадохме за представление на Народния театър - водихме деца от Ново село и Белоградчик, 60 и няколко отидоха по 1 абитурент от Белоградчик, Агенцията за закрила на детето ни предложи да работим с едно младо момиче-самотна майка и с едно многодетно сем-во и там отидоха около 50 лв.Не пиша абсолютно до стотинка, за да не направя грешка, касата е друго момиче.Утре имаме сериозна латино фиеста с участието на Алфредо Торес денс център и обещаваме много подаръци за децата.

Момичета и момчета в БГ МАМА започва подготовката за коледния базар:idea:
Който има желание и време може да се включи:loveglasses:
Аз имам въпрос към тези които са следили от близо великденския базар.Мисля да избродирам нещо но се чудя дали да е като картичка или като гобленче-гобленчето ще е по скъпо но дали се купуват?Кое е по продаваемо?Ако имате други идеи споделете:kissyou:
Ето линк към темата в БГ МАМА-ЩЕ ИМА БАЗАРИ НЕ САМО В сОФИЯ

http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=230560.0

Чучулига, привет от една бродираща бг майка! Добре дошла в групата на помагащите!Да похваля момичетата от този форум-Коледния базар, както / и особено/ Великденския си го изнесоха направо на гръб.Което в превод означава, че те са винаги готови да помагат.Трябва да поровя назад/или по-добре ти влез в темите от предишните базари в бг мама/, за да се увериш колко много направиха за събирането на необходими средства.Бродираха и пращаха гобленчета, картички и какво ли още не.В София нашите произведения се котираха особено добре, за разлика от по-бедната провинция.По този повод ще кажа, че тази година всичко, което избродираме по този повод ще нося в София на базара.Парите отиват в обща сметка и даваме отчет за тях-това е повече от сигурно.Аз вече съм започнала.

skrpion аз ще правя картички с фотошоп и после ще ги изкарам във фотото но ми се искаше и да ушия нещо:idea: Обаче се чудя дали да шия гобленче или някакви мънички мотивчета които да направя на картички :confused:
Картичките стават по бързо но сигурно се продават на по малка цена.От друга страна гоблена ще е по скъп -но има ли купувачи за по скъпите неща:confused: Давай съвет какво да шия:loveglasses:

аз бродирах, един дърводелец ни направи рамки, които ние боядисахме, изрязаха ни стъкла и ги направихме като картини.станаха чудесни.размерите на вътрешната част на картините беше 12/12 см. , пиша ти , за да си представиш големината -нормално за 10 лв.картичките са също трудоемки, ама не можеш да я продадеш за повече от 5 лв-бродираните имам предвид.за съжаление имаме само 2 дена базар и целта е да се продаде всичко.ние бяхме започнали някои неща да продаваме предварително, но това са единични модели.сама прецени как да постъпиш.

Здравейте,ще се включа с удоволствие.Но мога само гобленчета да шия.За другите неща като свещници и декупаж съм вързана в ръцете.Смятам да ушия няколко коледни мотивчета, да ги сложа в рамка и ще пробвам картичките.Само не знам от вътрешната страна на картичките плата лепи ли се или какво там се прави. Ако някой знае нека даде идейки.:kissyou:

Здравейте и от мене.Чак сега видях темата:uhhhh: Аз не само шия гоблени,но и дрехи.Преди време за една благотворителна кампания ших коледни ботушчета в които могат да се слагат лакомства.Та си помислих дали е удачно нещо такова за коледния базар и кога го правите за да мога да се организирам и да ги пратя:kissyou:

ДОБРА ИДЕЯ :greeneye: Доколкото знам базара в София ще бъде на 15 и 16 декември ама не съм сигурна ще проверя:kissyou:
Виждам обаче че си от Бургас-не знам дали и там ще има.Но ако няма изпрати каквото има насам:loveglasses:

Мила ако става въпрос за мене съм от Варна.То до Бургас ама.:D Ще направя всичко възможно да осъществя тази идея и при всички случаи ще пратя това което съм направила.:kissyou:

:uhhhh: за теб ,за теб-ама аз съм се объркала малко:D Много съм заплесната в последно време:(
lilina и аз съм в чуденка за лепилото за картичките-дано някой пробвал се обади:)

Ей, супер!Аз направих няколко ангелчета, 3-4 коледни свещички, Лаурата от конкурса отива за базара, 3 снежковци, готови бродерийки за картички-6-7 бр., 3 кол. букви и още нещо, ама не се сещам в момента.Бродирам усилено-много се радвам, че помагаш!Видя ли датата и часа-може да имаме изненада-да дойде за помощ на софийскоя базар известна личност!

Нещо май не съм в час:nose: сподели:idea:
Ти си много бърза:clap: :clap:
Аз за съжаление не съм пък и времето ми е малко но каквото мога ще направя.Мисля да ушия поне още една богородичка и нещо коледно но ще ги слагам в рамки че с картичките няма да се справя-по лесно ми е с тези рамчици:kissyou:

Много ми допадна тая идея с базара - ще помисля дали мога и аз да се включа. Просто нямам много време за бродиране и това ме притеснява. Но има време до 15-16 декември . Да попитам обаче на кого и докога да изпращаме творенията си?

Назад