Моята галерия

Сами много добре е станал.Не се притеснявай за буквите може и така да си го осветиш.Ако ти откажат в Шумен ще ми го пратиш аз ще ти го осветя при комшията.:D

Много е хубав,ще зарадваш със сигурност човека за когото е предназначена!:clap::clap::kissyou:

Сами,пропуснала съм иконата е станала хубава и предполагам много са се зарадвали на подаръка
И щерката не отстъпва :clap::clap::clap:

Другарчето ми получи моя скромен подарък и аз бързам да го добавя тук в страничката си.[:][:]

Прекрасен подарък си направила,направо да му завиди човек на твоето другарче:clap::clap::clap:

В следавщата игра искам аз да съм ти другарче! Прекрасен подарък, Сами! :clap::clap::clap:

ама какви са тези големи подаръци които правите човек да го е страх да се запише в такима игри :D
да са честити на новият притежател :kissyou:

ама какви са тези големи подаръци които правите , човек да го е страх да се запише в такима игри :D
да са честити на новият притежател :kissyou:

Другарчето ми получи моя скромен подарък и аз бързам да го добавя тук в страничката си.[:][:]

Наистина страхотен и стилен подарък!!!Още повече- любимата ми фирма Vervaco.
Аз уж подкупих Манка аз да получавам от теб, пък то какво стана.......Шегувам се разбира се...... иска ми се.......:kissyou:

Назад