Моята галерия

:clap:Разкошни работи са сътворили ръцете ти приятеко моя.РАЗКОШНИ!!!!!:flowerlove:

Последно редактирано:
Благодаря ви от сърце скъпи момичета.Желе ,и аз исках да се запознаем но си тръгнах рано.В Бургас живот и здраве ,ще се срещнем.На всички :kiss::kiss:

Последно редактирано:
Хубави подаръци прави дъщеря ти! А нещо твое кога ще покажеш, Сами? Боцкаш си тихичко и нищо не показваш. :kissyou:

Няма да го оставаш,макар че и аз със моя съм много несериозна.Но се надявам след нова година -живот и здраве,да се захвана сериозно,че са толкова хубави гоблените им.А ти доста си ушила.

Още две малки подаръчета сътворени от ръцете на дъщеря ми.Лъвът е за племенника и т.е за малкия ми внук, а стрелеца е за дъщеричката на братовчедката ми.:idea:

Сами не съм виждала тази серия от зодии.Чудесни подаръци е направило твоето момиче.:clap::clap::clap:

Иконата ми вече в готови.Токущо огладена .За съжаление не стана както исках.Всъщност модела е точно такъв,обаче аз го видях в yana_d с име и реших да добавя:( но понеже ших 1:2 буквите станаха огромни.Не ми хареса никак и накрая остана така.И поради това си огромно желание май закъснях и за Коледа дали ще мога да я облеча в рамка утре вечер ще се разбере.:confused:

Назад