Моята галерия

:clap::clap::clap: Честита нова красота и то отново на черна панама. Прекрасен е:loveglasses:

Честита нова красота и от мен!Добре си казала препарата за петна,но кажи и какъв е молива .:clap::clap::kissyou:

От подостряне толкова малък е останал че ми е трудно да го опиша Чете се само това DELLA TAILOR PENCIL:( А вчера разчертах следващия си гоблен ,но сега ще обърна другата страна .

Руме , веднага ще кажа Spot -премахва без усилие упоритите петна.Това пише върху опаковката.Произведен е от "Перилис Трейдинг" ЕООД с.Кичево обл.Варненска.Ей момичета после фирмата да не ме съди :confused:

напротив ставаш рекламно лице на фирмата :D и аз бях разчертала един гоблен с молив голямо търкане беше паднало и при мен :-|гобленът ти е страхотен :clap::kissyou:

Лебеда вече е готов .Момичета ако имаше поставяне на рекорди за търкане при пране на гоблен , то аз със сигурност щях да се впиша в книгата на Гинес.Прах против всякакви правила - да се пере с хладка вода и сапун.Отначало така направих ,после използвах и веро и накисвах един час за да се изпере молив - кредата с която разчартах панамата си но уви.Резултат никакъв.После реших да опитам с един препарат за чистене на петна и резултата е налице.Наистина ефикасен български препарат против петна.Накрая ето го и резултата.:confused:

Станал е прелестен:clap::kissyou:

Гоблена е чуден! :clap: Сами а може ли да те помоля да го снимаш този препарат, че и аз имам да пера един гоблен (първия ми Дименшън, който разчетах с молив и така не се изпра). Vessito75 ми беше препоръчала един, но е италиански и не мога да го намеря никъде. :)
Ще започваш пумата предполагам? :idea:

Вики,довечера непременно ще снимам препарата и ще ти изпратя снимката.Може и да го пусна тук че както казва Фани ако ще съм рекламно лице нека всеки да го види :D:D

На всички които са надникнали в страничката ми едно голямо благодаря :kissyou::kissyou:

Е как съм изтървала да видя тази красота.Сами прекрасен е.И толкова бързо го уши.Следващия пак ли на черна панама ще бъде?:kissyou::kissyou:

Дори го започнах.Пак на черна панама.И снощи от мерак да шия новото си начинание компа не пуснах.Ших ,ших и накрая установих че съм сбъркала:uhhhh:

Много е хубав лебедът! Напомня ми за лятна нощ насело, където небето е цялото в звезди и Млечен път. Една от любимите ми гледки е именно областта на съзвездието Лебед и съседните на него. Бях забравила колко е вълшебно... Размечта ме! :kissyou: :kissyou: :kissyou:

Да, знам го. :) Благодаря ти, Сами :kissyou:
Надявам се и моето моливче да се изпере, че гоблена ми страшно си го харесвам!

:crazy:Първия ми часовник.Вече е при притежателката си и мога да го покажа.Малко нескромно ще прозвучи може би но аз си го харесвам много.

Назад