Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Прекрасна колекция, много богата и разнообразна. Досега не бях попадала на твоята страничка, но като я разгледах, останах възхитена. Класически и модерни сюжети с прекрасни рамки, плод на колко години труд е цялото това богатство? Беше ми много интересно да видя гоблените, които казваш, че си шила в ранните си младежки години, не бях ги виждала досега. Много ми харесват гоблените ти на черна панама, най-вече двойката гълъби. Как шиеш на тази черна панама, не знам. Аз съм подхванала едно за внучката на тъмно синя и ми е трудно, а ти на черна, възхищавам ти се.:clap:
Имаш златни ръце и добро сърце, толкова гоблени си ушила за подаръци и сигурно са оценени по достойнство от новите си притежатели.
С удоволствие ще се връщам отново в страничката ти:kissyou:
:clap:Сами много е хубав тъкмо ще е комплект с другите гълъби ще ми се да го ушия и аз но имам схемата му но само скан на конците дано открия ключ и дано не стане като другите два гълъби докато събера конците мадейра и ми мина желанието![]()