От къде сте?

• Началник на темата Началник на темата sweety
  • Начална дата Начална дата
Здравейте момичета и добре дошли на всички нови Ще се радвам ако някой ми се обади Поздрави от есенна Варна

здравейте

:hello:поздрави от варна!тук съм от три-четири дена и научих много интересни неща.занимавам се с шиенето на гоблени отдавна,но като видях вашите красоти направо ме е срам да кажа ,че и аз шия.затова няма и да казвам ;)само на вас де!

Здравейте и аз съм от Варна ,но в момента съм в Испания.Скоро открих форума,а шия отдавна,е имам и прекъсвания де.Привет на всички.

Мили момичета аз съм от Велико Търново и се казвам Цветомилка.Гоблените са моята страст.Преди година и половина във ваше лице открих съмишленици.Благодаря ви за многото емоции и прекрасни моменти с които ме дарихте. С вашия ентусиазъм, трудолюбие и майсторлък ме мотивирахте.Благодаря за прекрасните гоблени, които показахте. Честито Рождество и весела Нова Година на всички съфорумки!

Аз съм от град Смолян.Той е областен град,но за съжаление не го виждам в изброените.Знам,че тук има много гобленарки и се надявам да повлека крак и да се появят във форума.За сега май с poli от Девин сме единствените родопчанки. :)

Аз съм родена в Русия майка ми е от там,но в момента живея в София.

Назад