Рисуван маникюр

Статус
Not open for further replies.
Ехааааа момичета вие много сте се специализирали, браво на вас.:clap: Ето и моите пурви стъпки :D снимката е кофти но с това разполагам за сега. Интересно, обаче как си рисувате дясната ръка

:hello: bonita сажалявам че до сега не отговарях ама бях малко болничка и някаде от седмица не бях влизала. когато видях тази тема я прочетох цялата и разбрах че досла от посетителките му са си купили някакви шаблони и тампони и тем подобни, ама тампона беше 4 или 7 лв и мен ми досвидя и помислих с какво да го заменя. та взех една габа за миене на чинии и отрязах с ножа грубата част(да остане самата габичката) , после от нея отрязах едно квадратче сас страна около 1см и го заварзах за една клечка за заби. сега за рисужането: на един лист мацвам от лака и после тампома варху лака, а след това на ноката.тампона не трябва да е много напоен иначе не става като напраскано. и така избирам си лакоже в този случаи 3 цвята и парво слагам средния цвят, а после и в двата края , цапам си койичките ама после с клечка за уши се чистя , като исахне де :)
аз се поовлякох маи с писането, ама дано поне добре да сам обяснила :) ето как изглейда моя тампон. и да покажеш като се нарисуваш . УСПЕХ :)
аааааааа за всеки цвят имам отделни тампони

Ивито благодаря ти за подробните обяснения и за това че си си направила труда да ми отговориш :kissyou: непременно ще пробвам. Винаги съм се вузхищавала на изобретателността на българите в случея и на теб :clap: :clap: .Изобщо нямаше да се сетя за това как се прави.Благодаря ти още веднъж че сподели уменията и опита си с нас.:kissyou:

здравейте :) almageja тоя 2 маниюр как си го направила (напраскания)?
иначе моите нокти изглеждат така. обожавам ярките цветове, така че отдале4е да ми се вийдат ноктите :D

Ivito,този маникюр е направен по същият начин както ти обясняваше, но отгоре има топ лак. Това са 4 лака.И основата ми е най светлото.:idea:

almageja аз като се правя така не слагам топ лак за да не се размацва, то аз и никога не го използвам върху лака само за отдолу . иначе се радвам че сте използвали евтинката :D ми технология. като измисля не6то друго веднага 6те споделя :) :kissyou:

хаиде бе момичета какво става , зашо не пишете близо 15 дена :( не се излагаите така :D затова реших аз да направя първата крачка :D
:kissyou:
PP нищо особено не е маникюра , ама заради каузата :D

Хей, я се стегнете! Време е да покажем пак някои красоти!
Ето някои снимки , които правих преди Нова година. Малко си поиграх и с Фотошопа да ги поукрася:gipsy: Сега за съжаление съм с къси нокти.

Статус
Not open for further replies.
Назад