Гоблените на Marji

• Началник на темата Началник на темата marji
  • Начална дата Начална дата
:clap::clap::eek: Прекрасни, Марианче! Много джуджета имаш за помощници ...:idea:Сякаш ръка не ги е пипнала. Честито!

Много харесвам българските шевици,но все още не съм им се престрашила,а Париж ми е слабост :)
Много са хубави!

ето и последните ми летни занимания: сватбена картичка-плик и малко морски минита -

Адаш, много хубави чанти, книгоразделителите са чудесни. Кога успяваш да ушиеш толкова красоти..... Много ми харесва гоблена "Внезапен дъжд". Би ли споделила схемата и ключа. Приятна вечер с нашето хоби.

Вече мога да покажа гоблена, с който спечелих първо място в конкурса "Женски свят" - категория Портрети /"Празник" по едноименната картина на худ. Мария Илиева/ и наградата, с която бях отличена:

Благодаря на организаторите за емоцията, която изживяхме по време на конкурса, и възможността вече да имам в колекцията си един отдавна желан гоблен! Благодаря сърдечно и на всички вас, които харесахте гоблена ми и ме подкрепихте с гласа си!

Последно редактирано:
Браво, Мариянче! Стахотен гоблен и както винаги прецизна изработка! Поздравления за наградата!

Назад