marji 26 Август 2013 #284 Да пораздвижа малко темата си с два отдавна ушити, но едва сега рамкирани гоблена и една детска хавлийка.:idea:
Да пораздвижа малко темата си с два отдавна ушити, но едва сега рамкирани гоблена и една детска хавлийка.:idea:
walentiina Гобленар 27 Август 2013 #287 Марианче,както винаги си изработила прекрасни неща!Поздравления от мен!
marji 2 Октомври 2013 #288 Няколко разделителчета от мен - част от тях по поръчка, а други - за подаръци: :idea:
marji 3 Октомври 2013 #291 Sonq , благодаря, твоето мнение е ценно за мен! :kissyou: Последно редактирано от модератор: 17 Октомври 2013
did_tag Гобленар Модератор 3 Октомври 2013 #292 Отново много красоти............... :clap::clap::clap: Книгоразделителите се сладки, но часовника - многооо ми хареса......
Отново много красоти............... :clap::clap::clap: Книгоразделителите се сладки, но часовника - многооо ми хареса......
marji 7 Октомври 2013 #293 Най-после да покажа и гоблена, с който участвах в анонимния конкурс: :idea:
Vili_SS 8 Октомври 2013 #294 Много ярко и много красиво , един от любимите ми в този конкурс :clap::clap::clap:
veshti4ka 8 Октомври 2013 #295 Много е красив. На гоблен му се каня един ден и аз да го ушия Поздравления за красивата придобивка!
desertrosean 8 Октомври 2013 #296 Страхотен Роки Пойнт! :clap: А книгоразделителите са изключително свежи! Иконата също много ми допада. Мънистена ли е? Обобщение: както винаги абсолютни красоти в твоята страничка! :blueflow:
Страхотен Роки Пойнт! :clap: А книгоразделителите са изключително свежи! Иконата също много ми допада. Мънистена ли е? Обобщение: както винаги абсолютни красоти в твоята страничка! :blueflow:
venipetgab 9 Октомври 2013 #298 Много е красив.:clap::clap::clap: Съжалявам,че не бях на срещата да му се порадвам на живо. :kissyou:
Много е красив.:clap::clap::clap: Съжалявам,че не бях на срещата да му се порадвам на живо. :kissyou:
marji 17 Октомври 2013 #299 И поредното ми поизоставено от доста време творение най-после отива при готовите: