Ето и моя труд

• Началник на темата Началник на темата d0nka
  • Начална дата Начална дата
Чудесен първи опит! А макар и със закъснение, моите поздравления за "Жеравна"!:clap::clap::clap:

:clap::clap::clap:Много сполучлив първи опит - чудесно изработено и оформено сърчице, но Жеравна е върховна - така вече в рамка и с това паспарту изглежда като истински шедьовър от който е трудно да откъснеш очи.:kissyou::kissyou:

Впечатлена съм...очите ми се напълниха с красотата и изобилието на коледните украшения...ти създаде у мен усещане за коледно настроение...благодаря ти за това...поздравления за умението и труда, който си вложила ... :kissyou: ...

Изключително красиви са нещата ти.:clap::clap::clap:Коледното настроение се носи около нас. Благодаря,че ни го предаваш! :party:

Ихааааа и замириса на море.Доне прекрасно пейзажче.При мен е люта зима а при теб истиско лято.:D

Много свежо дименшънче, носи настроение и копнеж по топлите летни дни и прекрасното море. :kissyou::kissyou::kissyou:

"Ето един дребосък "

Дребосък, ама толкова много настроение носи! Продължавай да ни радваш!

Ама че е свежо и красиво! Гледай ти в колко малко пространство е събрана толкова красота! Поздравления :clap::clap::clap:

Много красота,стил и перфектно рамкиране на всяка една творба.Много съм впечатлена и се чудя как съм пропуснала тази страничка.:clap::clap::clap:

:clap::clap:чудесна колекция,а жеравна е великолепен ,като картина поздравления:flowerlove:

Назад