Това се моите творби

• Началник на темата Началник на темата Radi
  • Начална дата Начална дата
:clap:И тук ще напиша,че гоблените са много красиви и рамките чудесно им пасват.За жеста към колежката ти допълнително те поздравявам!:kissyou:

Благодаря Ви момичета, че поглеждате в моята страничка. Да и Свети Николай и Свети Николай Чудотворец, който ще приключа скоро ще заминат за рамки дърворезба.:kissyou:

Хайде да се изфукам с първата си възглавничка, която вече е подарена на другарчето от една Игра-закачка

Ради, страхотна е възглавничката!!! :clap::clap:
А и Физи ми е любимец ....:idea:
Завидях на другарчето :greeneye:

Хайде преди да изпратим старата година да кача още нещо, което не съм показвала, но е при новите си собственици.
Снежното човеве е подарък за Коледно другарче, възглавничките са правени по специален повод, а червената престилчица я направих, за да изненадам съпруга ми за Коледа.

Ужас, моята темичка е хванала паяжина :( Още едно от моите любими мечета, за подарък на племенницата ми и отново оформена като възглавничка по желание на новия притежател :idea:

Много хубав подарък Ради!!!:loveglasses: Още повече когато е желан и оценен.:clap::kissyou: Тези Fizzi Moon и на мен ми харесват. Кога ли и аз ще ушия едно?:idea:

Страхотен подарък наистина! :clap::clap:И аз много харесвам мечетата от тази серия.:idea:

Назад