ПРЕДСТАВЯНЕ

• Началник на темата Началник на темата Leti
  • Начална дата Начална дата
Здравейте. И аз съм нова в форума. Имам някакви известни знания по шиене на гоблени, плетене и т.н. Форумът е страхотен. Имам нужда от малко помощ затова реших и да пиша, но засега добре дошла и от мен на roza000

Браво на всички вас!Чудя се къде съм спала досега.Стахотни сте.:clap:

Благодаря ви за сърдечните приветствия,Сладурки!!!
Надявам се да съм ви полезна доколкото мога. И както Snejna и Pepa 555 предположиха-наистина не ми остава много време за шиене,но пък тук поне си пълня очите,освен това е сугурно,както Петкова счита,че при вас ще намеря "сродни души".Още веднъж благодаря.

Последно редактирано от модератор:
Здравейте!

Радвам се, че ви намерих.Тук е пълно с толкова много красота.А от вас самите лъха на спокойствие и добронамереност.Ще се радвам да споделя с вас скромният си опит в гобленарското изкуство!:)

здравейте и от мен

Здравейте момичета и момчета от най-чудесния форум!:clap: Опитах да се представя ама май нещо не успях първия път :D Казвам се Петя на 38 г.съм,от Айтос . И аз съм запалена по гоблените,ама май напоследък съм все тук и си пия кафенце с вас.Много е приятно и всичко ми е интересно.Поздрави на всички:kissyou:

Здравейте!

Здравейте!
Тук попадам в един свят на красота, спокойствие и добронамереност. С удоволствие разглеждам и чета всичко във форума, който е организиран перфектно, откривам много интересна информация, свързана не само с гоблените. Аз шия отскоро и се надявам, че ще науча много нови и полезни неща от вас. Радвам се, че ви открих!

Здравйте на всички!

От няколко месеца разглеждам и чета с интерес вашите мнения, препоръки и помоща ви един към друг. Сега събрах смелост и се регистрирах. Моето хоби са гоблените, но тук има много друга полезна информация. Бих се радвала, ако ме премете сред вас.

vanilin

Здравейте и от мен ;)

Страшно много се радвам, че най-после и аз се включих в този форум. От 1.2 година шия първия си гоблен и признавам, че това ми е голямата страст :)

Здравейте!:hello:

Здравейте!:hello:
С удоволствие разглеждам и чета всичко във форума от доста време, който е организиран перфектно, откривам много интересна информация, свързана не само с гоблените. Аз шия от доста години , но не ми остава много време за любимото ми занимание.:( Надявам, че ще науча много нови и полезни неща от Вас. Радвам се, че мога да се включа във форума и да открия доста приятели!:heart: :blueflow:

Представяне

Здравейте на всички! Казвам се Антоанета и съм от Самоков. На 38 години съм и шия гоблени от 20 години. Проблема е че изобщо не знам да работя с компютъра!:( Даже в момента не съм сигурна какво точно правя. Имам над 20 ушити гоблена. Много ми се иска да ви изпратя схемите които имам, но ще трябва да потърся помощ как точно да го направя.За сега успявам да разглеждам това което вие сте публикували и намирам страхотни неща. Ако нещо не правя както трябва моля да ме извините!

най-после

Привет на вси4ки!Отдавна влизам във форума да 4ета и най-сетне реших да се представя.Гоблените са ми страхотно хоби,но нямам много време и затова и колекцията ми е скромна.Тук срещнах ного мили и отзив4иви хора,на които едва ли бих могла да се реванширам....
Едно огромно благодаря от мен и още много красиви творби!
Приятна ве4ер!:kissyou:

Здравейте!

Здравейте и от мен.От дълго време чета мненията във форума,но едва днес се престраших да ви се представя.Шия от 14 години.Гоблените са любимото ми хоби.Желая на всички вас весели празници!

И аз искам да се представя.От София съм шия от 15 години.Много се радвам че ви има.Надявам се че и вие ще ми се зарадвате!

Привет

Привет от новодошлата jipkata! Аз съм начинаеща в гобленарството. Чета постовете ви и искам да ви благодаря за това което съм научила от всички вас! Надявам се да отразявате мненията и съветите си изскренно и занапред.
БЛАГОДАРЯ! :clap:

хайде и аз

Привет от новодошлата jipkata! Аз съм начинаеща в гобленарството. Чета постовете ви и искам да ви благодаря за това което съм научила от всички вас! Надявам се да отразявате мненията и съветите си изскренно и занапред.
БЛАГОДАРЯ!
:clap:

Здравейте

Здравейте и от мен :idea:
Казвам се Елена и съм от Варна. Абсолютен новак съм в гобленарството.:baby: Мисля да започна с някое малко моделче въпреки, че страшно много ми харесват големите пейзажи като Параклиса, Хитлеровата зима, Воденицата.......ама и до там ще стигна нали :D

здравейте и от мен!

:hello: От доста време влизам в сайта.Вия сте чудесни толкова интересни неща открих благарение на вас,благодаря ви много:kissyou: Весела коледа на всички във форума.

i az v kliupa

:) zdraveite i ot men,registrirah se predi nqkolko dni i reshih ,4e kraino vreme i az da vi se predstavq s niakolko dumi.kazvam se jivka ot pomorie sym imam dve malki mom4enca.batkoto e na4 a beboka mi e na 2 mes.i 23 dni,golemi sa sladuri.shiq gobleni ot blizo 4 god.goblenite koito sum ushila sa:esenta na vilr,mona lisa,kone na vodopoi,mai4ina laska,mostar,silata na vqrata,molitva,vyv vihyra.sega shiq ierusalimskata bogorodica.nqkoi den shte se prestrasha i 6te vi gi pokaja.:kissyou:

Назад