На каква възраст сте?

• Началник на темата Началник на темата sweety
  • Начална дата Начална дата
.Аз съм на 33.Втората графа възраст водят-засега.:clap:

Аз съм от Пловдив и съм на 50 години.Всички са толкова мили,че не усещам възрастова разлика:idea:

Аз съм на 32 г , но по дух съм 15 годишна-нали трябва да съм на един акъл с учениците ми ,за да успеем да вървим в крачка, Но като ми сервират нещо мога и да стана на 200. Не мога да се оплача -осигуряват ми емоции, грижат се за мен. :D

Доста сме учителите -гобленари.:greeneye:Май с шиенето си доставяме удоволствие и си успокояваме нервната система:rainbow:;)

на каква възраст сте

Здравейте и от мен. На 52 съм но не се чувствам на толкова, а много по-млада.Работя в училище
:greeneye:

Здравейте и от мен аз на 26.08 ще нърша 40:idea: остаряваме бавно но славно и имам внучка на 1година и2 месеца:kissyou:

Нека и аз да се впиша.През октоври ставам на 39г. Как си летят годините а бяхме на 20 а бяхме уви.Да сме живи и здрави най-вече,нали така.

на каква възраст сте

Аз съм на 55 ,ще ги навърша на 31.07 до 49 години не съм шила гоблени само по трудово обучение,когато ме съкратиха някога ,започнах от първия бод и много ми помогнаха да си запазя нервната система.Сега мнага се радвам че съм сред вас и намирам всеки ден нови и нови приятели по хоби.

:D leleleeeeee kolko e zabavno.Az sam na 30 godini prez septemvri 6te navar6a 31,no se 4ustvam kakto kogato biah studentka:idea:S gobleni se zanimavam ot 5 godini i moga da kaja 4e mi e izkliu4itelno zabavno s vas:kissyou:

Лелееееееее какви сте млади и хубави какво да каже баба като мен.Сигурно съм най възрастната но по дух не се давам.:DСамо на 60г.и 1месец.

Назад