КОЛЕДА 2017

И аз получих подарък, но с новия телефон незнам как да кача снимката.Ще се наложи да изчакам ден - два.
Благодаря на Нина от Плевен. :kissyou:

Да...довечера ще помоля младежта да качи качествени снимки...благодаря още веднъж на Пепито,сега може да потегляме кой накъде...

Суперрррррррр!!!! Много се вълнувам при всяка игра! Да са ви честити подаръчетата ♥♥♥

Еха ! Вече има пристигнали подаръци! Започнаха вълненията ! Честито , момичета ! Много се радвам за всяка ! :loveglasses:

Имам сииииииииии.....Борянче, миличка, много ти благодаря ♥♥♥ Играчката е перфектно изработена ♥♥♥ Много благодаря за милите пожелания ♥♥♥ Да сте живи и здрави цялото семейство ♥♥♥ Весели празници !!!!!!!

Преглед на прикачен файл 182508

И аз си имам подарък от Milena Krusteva.Сърдечни благодарности за изненадата и прекрасните пожелания.
А торбичката за бонбони е превъзходна:kissyou:

и дъното на торбичката от вътре

ПП Ще се подготвя с историята на следващия домакин

ЗДравейте , Миленка пътува към страната на изгряващото слънце , но със сигурност ще се радва за хубавите думи :idea: Весели празници :kissyou:

И аз си получих подаръка,разкошен и много му се радвам. От vili val4eva.
Вили, глагодаря ти много мила за оригиналния и перфектно изработен подарък. Благодаря и за пожеланията. Да сте живи и здрави цялото семейство. Весели празници :kissyou::kissyou::kissyou:

Диде, много се радвам че е пристигнало бързо. Благодаря за прекрасните пожелания миличка ! :kissyou:

Галя,радвам се ,че подаръкът ми ти е доставил хубави емоции!!Тази " бродирана бисквитка" ,както аз я наричам е направена специално за теб от моя приятелка!Пожелавам ти весело посрещане на празниците и още много красоти през Новата Година! :kissyou:

Пепи,шер ами,аз няма да я хрускам,ще си я пазя,бисквитката е произведение на изкуството...и е истинска,и ухае на канела!И на теб желая богати трапези и здраве,явно догодина ще чета пак тук!:kissyou:

И аз си получих подаръка,разкошен и много му се радвам. От vili val4eva.
Вили, глагодаря ти много мила за оригиналния и перфектно изработен подарък. Благодаря и за пожеланията. Да сте живи и здрави цялото семейство. Весели празници :kissyou::kissyou::kissyou:

Много се радвам, че подаръка ти е харесал. Весели празници!!!

Аз също си получих подаръчето от Галя.Задържах снимките ,за което се извинявам Разкошни сладости , а за бродерийката ,само адмирации-винаги в новите неща! Знам ,че пътува.Весели празници ,момичета !

Назад