какво ще кажете да се покажем?

• Началник на темата Началник на темата kamellia
  • Начална дата Начална дата
:kissyou:
Това съм аз - преди 4 дни е снимана снимката.Беше предназначена за котката,но ме снимаха и мен.....
Не обичам много снимките,не се и снимам. :D

:clap::clap:Много си скромен,покажи още снимки!

Момичета ето ви още нещо!

Галине,наздраве за идеята:upbeer:

Като започнахте да се показвате заедно с любимите си неща, нека и аз :gipsy: В темата за Пловдивските срещи ми има муцуната, но тук ще сложа друга - сред другата мания - захарчетата. Който не знае, от известно време колекционирам пакетчета захар, имам над 3 600 различни, а снимката е от последния опит за подреждане :PP

Всичко в тоя живот си има обяснение :D Първоначалната идея беше в страничката да покажа захарчетата, но после гоблените ме плениха тотално и захарите останаха в старата си галерия. :gipsy:

И за да не спамя само, да покажа последния си гоблен :) Намерих си снимката в една чужда страничка, надявам се авторката да не се сърди.

Последно редактирано от модератор:
Ех,този Плевен

И така,да продьлжа с хубавия град-Плевен.Това сьм аз и моето семейство!Аз сьм на 45 г.,мьжа ми на 48,а синовете на 21 и 23 г.

Ами май е време да се представя и аз.
Родена съм във Варна, където живях 20 г., но... Ожених се в Смолян. Имам син - вече е почти мъж, на 16 г. На снимката съм с малкия си племенник (в Пловдив) :D Гоблени шия от 13-14 години, но често ги зарязвам - имам проблеми с очите и около 2-3 месеца в годината (поне) не мога да шия.

Ето ме мен и малкото ми слънчице :)

Крушата не пада по-далеч от дървото :D Това е от преди малко :idea::kissyou:

Последно редактирано от модератор:
Всички сте страхотни и май е време и аз да ви се представя. Това сме цялото семейство, мама, тате и слънцето на семейството. Аз съм на 32, мъжът ми на 28, а синът на 2

От почти 2 месеца съм във въшите редици :kissyou:, ама едва сега открих темата:D Реших и аз да се представя. На снимката съм със сина ми на 1- вия учебен ден за втори клас:kissyou:

Благодаря Pepina,сега ще видим дали съм се справила:PP:crazy:Това е най-актуалната ми снимка,от преди 2 дни

Ето ме и мене. Снимката е още топла. Правена е вчера на Троянски манастир. Поздрав за всички от този край. Прекрасна природа имате. Никога не бях ходила там и съм очарована от Шипково, Чифлика и Орешака. Много е красиво!

да се покажем

ДА РАЗМЬРДАМ МАЛКО ТЕМАТА,/аз вече сьм се преставила,но смятам,че не е грешка да се вмькна пак,заради това,че тук наистина трябва да се представяме СЬС СНИМКИ/:kissyou:

да ви се покажа и аз най-накрая с порасналите вече деца, а другата снимка ми е любимата и не мога да се сдържа да не ви я покажа.

Най накрая и аз се престраших да се покажа.Това е синът ми на моя юбилей.Снимката не е от най-добрите,ама и годините не са малко.

Последно редактирано:
Назад