АНКЕТА "МАГИЯТА НА ЦВЕТЯТА" - ПОЛУФИНАЛ 2

На едната анкета работи,на другата- не. Занулиха резултатите. Каквато било- било... Как ще убедите и участиците в конкурса и гласуващите, че анкетата отчита реално гласовете? Никаква равнопоставеност.
Ще ви пусна таблица с гласовете - кой как е гласувал.Който не вярва да проверява,

Извинявай,Светле , но тона ти е пренебрежителен ...Какво е това "ще ви пусна...който не вярва ". Това трябваше да го направиш още първия ден . Имаше конкурси,в които Ния всяка вечер в 22 часа пускаше една табличка ! И въпросът не е кой ще спечели , а е принципен ! Каквото и да направите ,за тези 13 участници вече конкурсът е опорочен !

Ще ви пусна таблица с гласовете - кой как е гласувал.Който не вярва да проверява,

Няма да е лошо. Но като се видя, че имам проблем с гласуването можеше да се спре временно,а не да се продължи с проблема. Един-два дни да се изчисти всичко, на фона на дългото гласуване не е от значение.

Извинявай,Светле , но тона ти е пренебрежителен ...Какво е това "ще ви пусна...който не вярва ". Това трябваше да го направиш още първия ден . Имаше конкурси,в които Ния всяка вечер в 22 часа пускаше една табличка ! И въпросът не е кой ще спечели , а е принципен ! Каквото и да направите ,за тези 13 участници вече конкурсът е опорочен !
Може и така да ти се струва тонът ми, но вече десет пъти се извинявах.Нямам повече сили ....Нямам намерение да се обяснявам повече.Достатъчно негативи събрах!Съжалявам за всичко,което съм направила до тук

Назад