Х ЮБИЛЕЙНА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА GOBLENITE.ORG

• Началник на темата Началник на темата nikaaa73
  • Начална дата Начална дата
Уточнявам с малко закъснение и се извинявам за забавянето-ще присъствам с 1 гост,искам всички екстри с една нощувка в двойна стая - 52.00лв.,с една вечеря
Бих искала само да доуточня дали госта ми може да е със свободна консумация вечерта или задължително трябва да е с включена вечеря?Пратих данни на посочения мейл

Уточнявам с малко закъснение и се извинявам за забавянето-ще присъствам с 1 гост,искам всички екстри с една нощувка в двойна стая - 52.00лв.,с една вечеря
Бих искала само да доуточня дали госта ми може да е със свободна консумация вечерта или задължително трябва да е с включена вечеря?Пратих данни на посочения мейл

Здравей, ще направя корекциите, които си посочила. Госта също трябва да е с включена вечеря, защото няма възможност за свободна консумация при толкова много хора.

Здравейте, може ли да се запиша - 1 нощувка в двойна нереновирана стая /събота-неделя/, вечеря-събота и всички екстри. Заедно с angel_y - и за него същото:loveglasses:

Здравейте, искам да се запиша - 1 нощувка в двойна нереновирана стая заедно с mladenka , вечеря и всичко останало. Благодаря!

И аз хващам последният влак .Записвам се с 2 нощувки в нереновирана двойна стая заедно с Ksenitka ,зала,кафе пауза и вечеря!

И ние да хванем последния вагон,докато влакът потегля. Записваме се с babaelka , cvetomilka.1 . Двойна стая / каквато е останала/ .Пълна програма от петък !

Ника,Ксенитка вече е записана под № 59 ,аз исках само да уточня ,че ще бъдем в една стая. Извинявай ,ако съм ти подвела! :kissyou:

Записвам Николина Цветкова + гост с две нощувки в нереновирана двойна стая и всички екстри.

Добро утро момичета и момчета...
Записването приключи!!!
Ще помоля всички да погледнат дали правилно са записани в списъка. Ако има още желаещи за петъчна вечеря, нека потвърдят тук желанието си до 15.09.2017г...Има няколко момичета, които не са ми изпратили още трите си имена и тези на гостите си - shebek1733, borislava76, emilia_sim, lili49, fani77 и pepsssi...

Здравей, ще направя корекциите, които си посочила. Госта също трябва да е с включена вечеря, защото няма възможност за свободна консумация при толкова много хора.

о.к.няма проблем,добавете още една вечеря,но ако може да промените броя на кафе-пауза и зала- за един човек,госта ми няма да присъства на официалната част .Благодаря и се извинявам за неудобството

Дали може да заявя и петъчна нощувка? Ще дойдем следобяда в петък с две коли, моля да ни предвидите за спане. Извинявам се за късната промяна на плановете!:kissyou: Ще бъдем 6 петъчн0-съботни - Ducky , Ирка88, rositsa, lilipi1970, nikoll и Unknown_lady.

Последно редактирано:
Дали може да заявя и петъчна нощувка? Ще дойдем следобяда в петък с две коли, моля да ни предвидите за спане. Извинявам се за късната промяна на плановете!:kissyou:

Петъчната нощувка е уредена, ама нищо не казваш за петъчната вечеря?хахаха :kissyou:

Здравейте...Ще помоля всички да погледнат списъка и да проверят резервациите си...Има все още неуточнени стаи - единична или двойна и т.н...Нека в най-кратки срокове ги уточним...:kissyou:

Само да уточним, в бързината не съм писала, 2 нощувки за мен и госта, а за петъчната вечеря ще помисля.

Назад