Х ЮБИЛЕЙНА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА GOBLENITE.ORG

• Началник на темата Началник на темата nikaaa73
  • Начална дата Начална дата
ШШШТ!:idea: А с кого бях като си купих червената блуза от витрината на магазина?:confused:

Запишете Калинка Гроздева и Радостина Стефанова(rodich),за срещата.В стая за двама,нереновирана,2 нощувки от петък,кафе пауза,зала и вечеря и всички останали екстри.

Ще помоля megim, shebek1733, armeria, borislava76, emilia_sim, mmagi.nik, lili49 и elena699 да ми изпратят имената си и тези на гостите си на имейл nina.donkova@abv.bg... По повод това дали да има организирана петъчна вечеря все още очакваме да споделите вашите мнения и желания...Благодаря ви!

Тъй, като не е станало ясно сега пиша! Очаквам организирана петъчна вечеря с купон за душата!Предполагам, че и други, които ще дойдат от петък ще имат и те това желание.Вечеря за двама в петък и вечеря за двама в събота! Плюс всички екстри предлагащи се на срещата за двама!

И аз така - нека да сме заедно от петък. Само искам аз да си поръчам в петък каквото ми иска душичката...Но ако не може - каквото е за другите, това и за мен ♥

И аз така - нека да сме заедно от петък. Само искам аз да си поръчам в петък каквото ми иска душичката...Но ако не може - каквото е за другите, това и за мен ♥

Диде, едва ли ще намерим заведение, което да се съгласи да поеме голяма група на свободна консумация и то в дни като петък и събота, когато се пълнят, но ще опитаме със сигурност да направим каквото можем по въпроса...:kissyou:

Ще водя "цялата група" :) Добре , че в Плевен няма трамваи.. няма опастност да хванем някоя друга посока...;) :kissyou:

уф ...това преключение с трамваите ще си го помня още дълго....Нооо в Плевен пък някъде другаде може да се отсеем - знае ли човек ние сме способни :D

Здравейте, момичета и момчета! Да не сте ме забравили вече? :gipsy: Тук съм, ама нямам време за гоблени и за това не влизам във форума! Обаче искате не искате ще съм на срещата, не бих пропуснала и тази година. :greeneye:Само моля, не ме съдете строго за това, че ще съм без гоблен, занимавам се с други нещица и, ако може, ще донеса тях. Записвам се за двойна стая, нереновирана с Lili49 една нощувка и всички екстри! :kissyou:

Здравейте, бих искала и аз да се запиша - в стая с Хрисиписи - нейният гост отпада!, 1 нощувка, зала, кафе пауза и вечеря. Благодаря!

Записвам се и аз + 1 гост- двойна климатизирана стая, зала, кафе- пауза, вечеря за двете!

Здравейте организатори!
Много моля да добавите към заявката ми 2-ма гости. За тях хотелска стая тип "стандарт" плюс всички екстри за целия престой. Виждам, че се заформя купон в петък вечер, така че моля пишете ни и нас за вечерята.

Назад