Х ЮБИЛЕЙНА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА GOBLENITE.ORG

• Началник на темата Началник на темата nikaaa73
  • Начална дата Начална дата
Записвам Димитрина-Аксаково с 1 нощувка в единична нереновирана стая + зала , кафе и вечеря.

ще помоля тези, които имат гости да ми изпратят и техните имена за баджовете...извинявам се за този пропуск...:kissyou:

И аз допълвам 2 нощувки /6 и 7/ - двойна или тройна стая - и аз като Светла Петрова + всичко останало.

Записвам и eva86 две нощувки и всичко останало в двойна нереновирана стая с мен-sashka58

Записвам се и аз-допълнително до ден-два ще уточня вид стая и дали ще съм сама...Успех момичета в подготовката!

Сашка ме е записала и вече съм спокойна. Нямам търпение да се видим! Момичета, успех с организацията! :kissyou:

Записваме се двете с Пламена Танева (o4ilatata)-две нощувки в нереновирана стая + всички екстри.

Записвам се .кики- 2 нощувки (климатизирана единична стая), кафе пауза, зала, вечеря

Последно редактирано:
Записваме се двете с KIKA62 - 2 нощувки /6 и 7/ в климатизирана двойна стая + всички екстри.

Моля да бъда записана - две нощувки, кафе, зала и вечеря. Нощувките в тройна нереновирана стая заедно с Vili_SS и Дида от пост 23 и 24. Говорих днес с Вили и молим, стаята от двойна да се замени с тройна.

Здравейте момичета!
Моля да ни промените стаята с Дида от двойна на тройна. Искаме да сме три, към нас се присъединява decor, наша приятелка. Извинявам се за притеснението.

След дълго мислене реших да се запиша и аз +1 гост,1 нощувка в стандартна двойна стая , 2 кафе пауза, 2 зала, 2 вечеря

Здравейте , записвам се за пълната програма и моля за смяна на стаята на Нефибов и Лидафи4 с тройна нереновирана , та и за мен да има местенце ;) Договорила съм се с тях . От кога ми се ще да присъствам , е, сега се наканих . До среща в Плевен !!!

:idea:Записвам се и аз,една нощувка, по възможност в единична нереновирана или стандартна стая,с кафе пауза,вечеря,зала.

Последно редактирано:
Моля да ме извините,но искам да променя заявката ,ще водя 1 гост-двойна стая-нереновирана или стандартна с всичко останало.

Назад