Последния коктейл подарих днес,но забравих да го снимам рамкиранС моята приятелка изпихме по едно Дайкири и дълго разсъждавахме
С помоща на дъщеря ми колекцията на сезоните се обогати ,ето есеннта :idea:но прролетта немога да прикача,защо ли
От много време не съм писала тук,но мога да се отчета само с тези книгоразделители.Много ми хареса Ягодка на Надето и я уших за една първокласничка само,че на книгоразделител:gipsy:
Дълго време не съм показвала нищо ново,разболях се от "мънистената болест" и ето резултата:
Това са първите ми икони:idea:;направих по две снимки и пак не успях в действителност са по-красиви.
Искам да споделя със вас моите опити със стъклипис.:shy2:Разбира се,че Роси ми повлия:idea:И тъй като съм от хората които искат да опитат от всичко ето резултата:Някои от тях подарих,а други предстоят да бъдат подарени.Първият който подарих бе на malek,но нямам негова снимкаКато начало не ме корете,може би ще драскам докато ми свършат боичките
:idea:Готова съм за утрешния двоен празник.Идеята за сърцето дойде от Теменужка,за което и БЛАГОДАРЯ:kissyou:
Имам си и две бутилки:едната е свещ,а другата картичка /:shhh:истинското вино е в хладилника/