Моите творби

• Началник на темата Началник на темата sonq
  • Начална дата Начална дата
Последния коктейл подарих днес,но забравих да го снимам рамкиран:(С моята приятелка изпихме по едно Дайкири и дълго разсъждавахме:D
С помоща на дъщеря ми колекцията на сезоните се обогати ,ето есеннта :idea:но прролетта немога да прикача,защо ли:confused:

:kissyou:Благодаря ви момичета.
Едва днес успях да прикача и пролетта:loveglasses:Ето и цялата серия:greeneye:

Да ви покажа и сезоните рамкирани и още едно коктейлче за приятел/горещо е и много върви:D/

От много време не съм писала тук,но мога да се отчета само с тези книгоразделители.Много ми хареса Ягодка на Надето и я уших за една първокласничка само,че на книгоразделител:gipsy:

Дълго време не съм показвала нищо ново,разболях се от "мънистената болест" и ето резултата:
Това са първите ми икони:idea:;направих по две снимки и пак не успях :(в действителност са по-красиви.

Мерси Мими,има и серия животни ,но ще оставя и нещо за изненада на срещата:D

Пропуснала съм да сложа тук тези мънистени миниатюри и златната пантофка на maleks ,е нали са вече подарени :D

:D Един спонтанен подарък послучай днешния празник-денят на Будителите.За превода благодоря на Мимик:"Сгуши се и изгризкай една хубава книга"

побързах да оформя,тези пераминчета шити преди време ,в рамка.Не е диагонал,по сложна фигура се получи,но съм доволна от крайния резултат:greeneye:

Последно редактирано от модератор:
Това е моята поредна икона с мъниста св.Николай чудотворец.Ших я по схема на Риолис

Последно редактирано:
Да споделя с вас и част от коледната ми украса.Часовника е стар,отмери настъпването на 2008г,но нали трябва да има приемственост:idea:

Заради Светла показвам тези снимки,но при първа възможност ще направя по-добри:loveglasses:Кончетата са две,в две разцветки:idea:

Искам да споделя със вас моите опити със стъклипис.:shy2:Разбира се,че Роси ми повлия:idea:И тъй като съм от хората които искат да опитат от всичко ето резултата::DНякои от тях подарих,а други предстоят да бъдат подарени.Първият който подарих бе на malek,но нямам негова снимкаКато начало не ме корете,може би ще драскам докато ми свършат боичките:D

Толкова много ми хареса тази графика ушита от Светла,че въпреки,че бях я шила веднъж реших да я повторя в нейния вариант:idea:

Тази елхичка ,кръстила съм я "Елхичката на Нелия"миналата година не успях да ушия ,затова тази година я направих в четири варианта:gipsy:

Мислих да започна Новата година с някой по-голям гоблен,но отново не успях да устоя на мънистата и експериментирах,ето крайния разултат:

:idea:Готова съм за утрешния двоен празник.Идеята за сърцето дойде от Теменужка,за което и БЛАГОДАРЯ:kissyou:
Имам си и две бутилки:едната е свещ,а другата картичка :D /:shhh:истинското вино е в хладилника/

Назад