Пушачи или непушачи...

• Началник на темата Началник на темата qni
  • Начална дата Начална дата
Голям проблем са тия цигари в моето семейство.Само аз не пуша,пробвала съм,но не ги понасям.Всички пушат без мен и в н асне давам да се пуши и не искат да ми идват на гости-роднините или ако дойдат е за 15мин.,а още не излезли и палят на площадката въвъ входа:cry: :cry: :cry:

за да откажеш цигарите ти трябва причина тази за здравето е най-голямата но всеки пушач си казва "на мен не ми вредят"моята най-голяма причина беще когато порасналата ми шестнадесет годишна дъщеря ми каза че иска някакви дънки аз и отговорих ,че сега нямаме пари ,а тя каза :
обаче за цигари имаш нали?
трябва да ви кажа че много ме заболя и много се замислих и си наложих да направя нещо по въпроса и така вече една година не съм запалвала

браво,сега още 7 и това си е половин месец, гледай напред и си мисли че ако ги спреш ще си далеч по-независима от преди!!! :idea:

аз пък

Не пуших в продължение на 5 години,след това пак:smokin: в продължение на 1година и сега от 20дни пак не пуша.Не се дразня :oops:

:hello: Аз също съм от непушачите.Спрях да пуша преди 1 год. и 2 мес. .Преди това пушех по една кутия на ден, но сега си ми е много добре така.За да се спрат трябва много воля и човек който да те подкрепя :oops:

Браво- наистина се иска здрава психика , пълна подкрепа от близките иабсолютна увереност ,че постъпваш правилно:clap: :clap: :clap:

аз съм човек без воля ако имах такава щях малко поне да отслабна защото цял живот съм дебела и щом аз ги отказах значи всеки може
мъжът ми пуши обаче не в къщи от солидарност към мен
УСПЕХ на тези които правят опити да ги откажат опитвайте и опитвайте и ще се получи

Здравейте! Имам годишнина този месец,а именно, 7 години вече не пуша.Бях такава пушачка,че никой от близките и приятелите не вярваше,че ще успея,но не се и опитвах да ги разубеждавам в противното,защото можех да се издъня. На шега на майтам сега съм непушачка,а пък и "димът понякога ми пречи"!:))
:smokin:

:uhhhh: не знам как да ги откажа:!: може би ако започна някои страхотен гоблен,за да не мисля за цигари:flower: :flower: :flower:

kefcheCard4532361.jpg

:( аз затова не ги отказвам.не пушех 4 месеца и качих 6 кг.:cry: още не мога да ги сваля.скоро ще започна да се търкалям:D

:smokin: За съжаление и аз съм от пушачите.Е,не че пуша много(по 3-4 цигари на ден),но пак е лошо.Опитах се да ги откажа,но все нещо не става.:shy2:

Kameia, може и да си качила някой кг., но това е докато привикне организма. Снаха ми е страшна пушачка и пак си качва килограми--цигарата не слиза от устата й. Но пък започна да се задъхва и се появиха и други проблеми.:smokin: :( :smokin:

Назад