Пушачи или непушачи...

• Началник на темата Началник на темата qni
  • Начална дата Начална дата
От събота започвам битката за отказване на цигарите:( Все си повтарям, че това мъниче от 10 см няма да ме победи....ама дали??? Пуша от 25 години и то много. Никога не съм опитвала да ги откажа,защото просто не мога.Сега ще опитам дано се получи... Ако има още съмишленички ,които са решили да се откажат от този вреден навик моля ви потърсете ме на скайпа antoaneta.toskova1 :kissyou:Мисля си че ако заедно се борим ще е по-лесно.....

По няколко цигари на ден не смятам,че евредно.Даже мисля,че някъде четох,че по3-4 цигари на ден даже е полезно за мозъка.Въпроса е да не се прекалява.

Аз никога през живота си не съм пушила. Отвратително мирише пушекът и все се чудя какво е удоволствието да се дават пари за такава смрад. Да не говорим пък за вредите за здравето. Много се радвам,че съпругът ми също е непушач,защото не ми се ще да целувам пепелник.

Здравейте мацки!
аз си пушех порядъчно,като забременях ги отказах на мига,после се кърмехме 1г.и 2 месеца,и хич неискам повече да видя цигара.

много се радвам ,4е има толкова много НЕпуша4и:clap: едно голямо БРАВО. Пожелавам успех на вси4ки които са решили да се оттървът от този порок!!!

аз не пуша . пробвах се преди няколко години и хванах бронхит. моята лекарка ме предупреди че ако пуша, вечно ще правя бронхити. просто слаби дробове...

В седми клас си дръпнах от една съученичка, много ми хареса, но понеже знаех, че е вредно, реших да изчакам да порасна и да си народя деца и тогава да се отдам на пушенето. Сега не мисля, че някога пак бих си дръпнала.

В седми клас си дръпнах от една съученичка, много ми хареса, но понеже знаех, че е вредно, реших да изчакам да порасна и да си народя деца и тогава да се отдам на пушенето. Сега не мисля, че някога пак бих си дръпнала.

Много мъдро решение. :clap:
И за да не спамя, аз никога не съм си и дръпвала. Понякога съм си мислила да пробвам, но не съм изгаряла от голямо желание. А и имах страх, че ще почна яко да пуша и няма да мога да спра. А сега даже и не понасям силно задимени места и не мога да дишам като съм в такова заведение.

И аз пушех много,всеки ден по кутия и половина и то тежки цигари.Като забременях с голямата ми дъщеря ги спрях от раз и повече не съм запалила-вече 2 год.и 10 месеца Наистина ми се пуши от време на време,няколко пъти сънувах че пуша но устоях на изкушението.Знам че ако запаля - няма спиране.Аз не съм от хората с по 2-3 цигари на ден за съжаление.Ако можех да се огранича до тази бройка ще си пуша-но не мога.:smokin:

Еми мога да ви кажа,че от средата на септември до днес привършвам втора кутия.Смятайте колко пуша.Преди да забременея пушех по една кутия на ден,но по време на бременността не пушех,защото от цигарите ми се гадеше(от нищо друго не ми се гадеше,само от цигари).А освен това у нас не се пуши,заради детето и все трябва да излизам на терасата,което не всеки път ми е приятно и така ги намалих.Даже сега в по-студените дни,когато се случва да не излизам на никъде,даже и не паля с дни.:idea:

От 15 годишна пушех, после около проблеми кутиите станаха над 2 броя на ден при което през 2006 година реших, че е време да спра да се самоубивам бавно. От тогава не съм палила нито една цигара, защото знам, че запаля ли ще ги подхвана отново.
Има дни в които инстинктивно отварям чекмеджето и си търся цигарите и то след толкова години без тях. Това си е наркомания, която не се забравя и с която винаги трябва да се боря.

Назад