IX НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА GOBLENITE.ORG / Видин

• Началник на темата Началник на темата skorpion
  • Начална дата Начална дата
Здравейте! За сведение на организаторите - по независещи от мен причини -
отписвам се от присъствие на срещата , заедно с госта ми , съжалявам!

Пожелаваме успех на всички и ще чакаме снимки.

Хубав ден! :coffee: Да Ви е сладко кафенцето!

Добър ден! Имам въпрос към домакините - възможно ли е да добавите към моето име в списъка още двама гости с по 1 нощувка, вечеря и зала? Дано да не е късно....

Виждам, че срещу името ми няма нанесени промени, т.е. не са добавени гостите :) Да не се окаже проблем?

Добро утро, милички!!! Ниа, откраднах нашата песничка и си я постнах във фейса. Нямам търпение вече ♥

Ох, момичета и момчета, завиждам ви малко ,:( но се веселете и да не забравите усмивките ! :D Желая ви ползотворна среща и снимкиии! Обичам ви!:flowerlove:Ния, песента е прекрасна ! Поздравления за музиканта !:clap::clap:

Много се надявах да присъствам на първата за мен национална среща и то в родния ми град, но по същото време имаме фирмено събитие на другия край на България...
Пожелавам на всички, които ще присъстват, приятно прекарване и незабравими положителни емоции! :)

Много се надявах да присъствам на първата за мен национална среща и то в родния ми град, но по същото време имаме фирмено събитие на другия край на България...
Пожелавам на всички, които ще присъстват, приятно прекарване и незабравими положителни емоции! :)

Е това си е вече за ядосване. Цяла България да дойде при теб на единия край на България и то веднъж на високосна година и ти да си на другия край на България. Айде до съвсем скороооооо. Нямам търпение за купона :kissyou::kissyou::kissyou:

Много, много съжалявам за всички, които няма да могат да дойдат.Зная, че сме далеч, но Ви очаквам с огромно нетърпение...даже започнах вече да се замислям кое от всичкото, което искам да Ви кажа да махна от речта :confused: :D

Кажи си всичко,което ти е на сърце, сега ти е паднало. :D Но си имай и едно на ум, че искаме повече време за среща с приятели.

Здравейте домакини,
от вчера сутринта не се чувствам много в кондиция за среща и си останах у дома
Иначе приготвих багажа, направих си прическа ....
Ще следя снимките и ще ви се радвам!

На добър път на всички!!!!

Леко и безаварийно пътуване.....
Повеселете се и вместо нас и не забравяйте - чакаме снимки :)

Здравейте, домакини!
За съжаление няма да мога да присъствам , налага се да отложа пътуването по семейни причини.
Желая на всички много и положителни емоции!

Назад