Заявки за месец ЯНУАРИ 2016 г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Здравейте, търся ключ към тази схема. Моля ако някой я има да ми я изпрати на адрес mesechka@yahoo.com

Много благодаря :)Преглед на прикачен файл 180070

Намерих само това, но ако не намерите ключа, може със снимката качена на телефона да си ги нагодите в магазина. Преглед на прикачен файл 180079

Здравейте! Търся схема и ключ на "Музикални простори" на Гоблени Стефи
Преглед на прикачен файл 180067
и на "Българка 18" на Гоблени Стефи
Преглед на прикачен файл 180068

vimana@mail.bg
Благодаря предварително!

Да ме поправят момичетата ако греша но, схемите и ключа трябва да си ги купите, до сега не съм виждала да ги има в нета.

Здравейте,мили момичета!Имам нужда от вашата помощ.Издирвам схеми на гоблените''Ръченица" и ''Кръчмата",ако някой ги има и е удобно много моля да ми ги изпрати. pipilina@mail.bg Искрено ви благодаря!

Здравейте,мили момичета!Имам нужда от вашата помощ.Издирвам схеми на гоблените''Ръченица" и ''Кръчмата",ако някой ги има и е удобно много моля да ми ги изпрати. pipilina@mail.bg Искрено ви благодаря!

Имате поща за първия

Поща за "Кръчмата" :idea:

Може ли да ми кажете има ли програма за писане на пожелание върху гоблен .Преди време намерих сайт за писане с различен шрифт и го превръща в схема ,но не го запазих .

Статус
Not open for further replies.
Назад