VIII НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА GOBLENITE.ORG

• Началник на темата Началник на темата Дида
  • Начална дата Начална дата
Милички, не забравяйте да пишете и на имейлчето silistra2015@abv.bg

Има две дами, които ми писаха на лични и на личния имейл, но не се записаха тук в темата. Много Ви моля да спазваме процедурата за зипсване, за да няма сърдити и обидени ♥♥♥

Здравейте!Записвам се и аз +1 гост зала,вечеря и нощувка в хотел Шумен.
Аз писах първо на имейла но разбрах,че първо трябва да се запиша тук.
Чакам с нетърпение срещата.

Записвам се за срещата -вечеря,зала/sneji_bee/
-1 гост с вечеря, зала/ gost/

общо двама души

Здравейте,прави ми впечатление,че никой не записва дисководещ и кафе пауза.
На място ли ще се реши?Ако трябва записване,моля да ме запишете.
Благодаря .

Предполагам,че кафе паузата си върви със залата,защото е в почивката, а дисководещият е заедно с вечерята/ и веселата част/ :)

Точно така, RUSINOVA65:kissyou:
Кафе пауза се заплаща със зала, а дисководещ - с вечеря.
Умишлено разбихме цените, за да няма недоразумения.

Моля запишете ме и мен.За мен пълна програма + гост за вечеря.Нощувката ми ще е в хотел Шумен,но вече си резервирах стаята.

Милички, дойде и моят ред за почивка. Няма да мога да ви добавям в списъка, но вие се записвайте, аз ще ви добавя в неделя.
♥♥♥

И аз в кюпа. Отдавна не съм влизала, но ще дойда да се запознаем :gipsy:
Хотел "Шумен", зала и вечеря.

Записвам се - нощувка в хотел " Шумен" , вечеря, зала. Записвам и sayonara- нощувка в хотел " Шумен" , вечеря, зала.

Здравейте! Имам въпрос към организаторите и по-спесиално, към хората, които отговарят за направата на резервасиите. Тъй като ми предстоят доста ангажименти и не съм много сигурна дали ще успея да се класирам за срещата, ще е проблем ли ако успея на място да се запиша само за вечерята, без нощувка?

Здравейте! Имам въпрос към организаторите и по-спесиално, към хората, които отговарят за направата на резервасиите. Тъй като ми предстоят доста ангажименти и не съм много сигурна дали ще успея да се класирам за срещата, ще е проблем ли ако успея на място да се запиша само за вечерята, без нощувка?

Миличка, не знам дали ще може да се поръча на момента вечеря допълнително. Но предполагам, че няма да е проблем да ти спретнат нещо в кухнята ♥

Назад