Заявки за месец ЮНИ 2015 г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Моля за помощ, трябват ми мотивчета да сглобя моливник за бъдещ първокласник в музикалното. Явно не съм търсила добре.Може и за книгоразделител,да преформя. Благодаря ви.:idea::upbeer:

Благодаря Маша! Идеите са страхотни!:flowerlove:

Последно редактирано:
Отдавна съм харесала тази дама!Преглед на прикачен файл 178990
Имам и схемата на хартиен носител, но качеството е ужасно! А съм виждала и подобна дама,но в зелена рокля.Ако някой може да ми помогне/ и за двете/,ще му бъда много благодарна!
inej1949@abv.bg

Благодаря на Masha!

Последно редактирано:
Отдавна съм харесала тази дама!Преглед на прикачен файл 178990
Имам и схемата на хартиен носител, но качеството е ужасно! А съм виждала и подобна дама,но в зелена рокля.Ако някой може да ми помогне/ и за двете/,ще му бъда много благодарна!
inej1949@abv.bg

Благодаря на Masha!
Изпратих ,каквото имам.

Хайде и аз тук с молба.
Приятелка търси спешно Холандската воденица на Вилер /нямам идея какво се търси/, та молбата ми е ако някой знае за какво става въпрос и има схема да помогне.

did_tag@abv.bg

Намерен.............

Благодаря, момичета :)

Последно редактирано:
Момичета, някой шил ли е този италиански пейзаж. Ако не се лъжа, това е едно от най-красивите пристанища в света, градчето Портофино. Ако ви се намира схема, моля Ви да я споделите на svetlinka_varna@abv.bg

"Първа целувка " на Милена стил

Здравейте,търся само ключ за гоблена "Първа целувка" на Милена стил

Здравейте от мен !
Доста отдавна не бях влизала тука но ето че сега съм с тука с една молба към вас.Преди време ми подариха гоблен Чудотворната мадона на фирма Солария но поради моята разсеяност съм загубила половина конци и за съжаление не мога да го завърша а искам да го подаря на моята майка .За това се обръщам с молба към вас ако някой има цветовете на конците и схемата да ми я изпрати ,за което предварително ви благодаря.Адресът ми е :gyga8@abv.bg.Ща кача снимка на търсеният от мен гоблен.Предварително ви благодаря.

Моля, търся този схема и ключ на този красив гоблен. Благодаря предварително!

ПОЛУЧИХ ГОБЛЕНА. МНОГО, МНОГО БЛАГОДАРЯ

Последно редактирано:
Това малко гобленче трябваше да го ушия спешно за подарък, но се оказа, че липсва един лист от схемата /3-ти лист/
на Български гоблен. Може ли някой да ми го изпрати или наново цялата схема с ключа, за да не стане грешка. Благодаря предварително

НАМЕРЕН! МНОГО БЛАГОДАРЯ

Последно редактирано:
Статус
Not open for further replies.
Назад