Заявки за месец МАРТ 2015 г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
http://keep4u.ru/full/8cbc27c8a90f7a72[ATTACH=CONFIG]178248[/ATTACH]9e7ac98a80d656ae.html

Здравейте,
Аз съм нова във форума и ви моля за малко помощ.Преди няколко месеца видях и се влюбих в гоблена "Пролетен дъжд" на украинската фирма Юнона. От тогава безуспешно се опитвам да го намеря. Вие сте надеждата ми да успея да го открия и ушия.
Ще бъда много благодарна на всеки, който ми даде съвет от къде мога да го купя, или пък ми изпрати схема и ключ. Моля, помогнете ми!!! Можете да ми пишете на dkrystanova@gmai.com:-|

Последно редактирано:
Здравейте и от мен! Търся си тези гобленчета, ако някой разполага със схеми и ключ, ще му бъда много благодарна ако ми ги изпрати на g.taneva@dir.bg Преглед на прикачен файл 178244Преглед на прикачен файл 178245Преглед на прикачен файл 178246 Надявам се да не се повтарям.

Поща за първия !Нареждам се за втория ако се намери!

http://keep4u.ru/full/8cbc27c8a90f7a72[ATTACH=CONFIG]178248[/ATTACH]9e7ac98a80d656ae.html

Здравейте,
Аз съм нова във форума и ви моля за малко помощ.Преди няколко месеца видях и се влюбих в гоблена "Пролетен дъжд" на украинската фирма Юнона. От тогава безуспешно се опитвам да го намеря. Вие сте надеждата ми да успея да го открия и ушия.
Ще бъда много благодарна на всеки, който ми даде съвет от къде мога да го купя, или пък ми изпрати схема и ключ. Моля, помогнете ми!!! Можете да ми пишете на dkrystanova@gmai.com:-|
:idea: Поща!

Здравейте!
За първи път влизам тук. Търся схема и ключ на гоблен с вълци.Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна!
Гобленът се казва "winters -lace".Преглед на прикачен файл 178254
Това е имейла на който очаквам някаква информация zpetrova_26@abv.bg
Чака те в пощата ти.Успех

Здравейте!Може ли и за мен първия фар в ПДФ или графика?Търся и "Слънчеви мечти" на "Алиса".Благодаря предварително!Имейлът ми е в името.

Моля за помощ, При принтиране ключът е нечетлив и увеличението не ми помага. Стига ми само номерацията.Благодаря ви:coffee::flower:

Благодаря ви от сърце:loveglasses:Пепи невероятна си! krynia също благодарности.:flowerlove:

Последно редактирано:
Статус
Not open for further replies.
Назад