Заявки за месец- ЯНУАРИ 2015г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Светле, и аз много харесах букета рози, но линка който си дала, при сваляне и увеличаване се размазва, дали има някакъв начин да се увеличи без да се размазва. Извинявам се за тъпия въпрос.

Само тази схема намерих из нета.Съжалявам.

Здравейте, търся схеми на тези 3 гоблена "Бели върхове", "Тъгата на Зина" и още един който не знам как се казва! Много ще се радвам ако някой може да ми помогне!
Благодаря предварително!

Преглед на прикачен файл 177796
Преглед на прикачен файл 177797
Преглед на прикачен файл 177798
genova_petq@abv.bg

Много благодаря, първите два са намерени!

Последно редактирано:
Здравейте, търся схеми на тези 3 гоблена "Бели върхове", "Тъгата на Зина" и още един който не знам как се казва! Много ще се радвам ако някой може да ми помогне!
Благодаря предварително!

Преглед на прикачен файл 177796
Преглед на прикачен файл 177797
Преглед на прикачен файл 177798
genova_petq@abv.bg

http://navon.gallery.ru/watch?a=bkRg-eVGu
първия го има тук

Здравейте, аз съм съвсем нова във форума. От доста време ви чета но сега събрах кураж да си направя регистрация и да помоля за схеми. Темата ви е супер и много полезна! Търся си тези схеми:Преглед на прикачен файл 177805Преглед на прикачен файл 177806
Благодаря предварително!
niki.dob@abv.bg

Здравейте, и аз искам тази схема.По принцип търся схеми на гоблените на Климт- "Целувката", "Майчинство","Дамата с ветрилото" и др.моля които ги има -на и-маил : bianka@mail.bg :kissyou:

Здравейте, аз съм съвсем нова във форума. От доста време ви чета но сега събрах кураж да си направя регистрация и да помоля за схеми. Темата ви е супер и много полезна! Търся си тези схеми:Преглед на прикачен файл 177805Преглед на прикачен файл 177806
Благодаря предварително!
niki.dob@abv.bg

Водопада в ПМ тук:
http://pm.igolka.in.ua/load/pejzazhi_zdanija/pejzazh_g_740_cascada_kaaterskill/3-1-0-1087

Статус
Not open for further replies.
Назад