Заявки за месец- ЯНУАРИ 2015г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
молба за схема

Мили дами, някой може ли да ми помогне с намирането на този гоблен...бих се радвала ако се намери и пренабран но ще съм много благодарна и на друго....
Много благодаря!
nikolova_kln@abv.bg

Благодаря!

Последно редактирано:
Здравейте,
търся сватбени мотиви - лесни и бързи за правене - ако е възможно, имаше един гоблен с дамска ръка с халка на нея и я държи мъжка ръка - не знам достатъчно добре ли го описах - съжалявам, че нямам снимка да покажа - пък и други мотиви, ако имате... Предварително благодаря на отзовалите се :kissyou:

Намерени, благодарение на Валентина и особено много благодаря за колекцията от Юлето - :kissyou:

Последно редактирано:
nadelin, намери ли Конете на водопой , аз в момента ги шия и имам ключ и схема , но са ми в работата на компютъра, ако те устройва предполагам че четвъртък или петък ще ходя до там защото съм отпуска и ще ти ги изпратя :)

Ами мисля, че го манерих, въпреки, че схемата е малко нечетлива и мисля, че ще имам малко проблеми с нея, така, че ако не те затруднявам може да ми ги изпратиш. Благодаря ти предварително!

Момичета желая Ви много здраве и късмет през новата година! Търся схема и ключ на Вечерний город на РТО.

Не мога да отварям xsd файлове. Пощата ми е - maleshkova.1962@abv.bg
Предварително благодаря на отзовалите се.

Може ли и на мен схемата. Благодаря! tian_64@abv.bg

Здравейте, преди време побликувах, че искам да ушия "Съюза на земята и водата" на Гинокардия. Благодарение на Ани Драгова започнах да го шия, но схемата в горната част е непълна, а в ключа има знак с номер, който няма в ДМЦ конците. Молбата ми ако някой може да ми помогне :(
mim4808@gmail.comПреглед на прикачен файл 177677

Статус
Not open for further replies.
Назад