Заявки за месец- ОКТОМВРИ 2014г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Пратих на всички, които писаха, само на krasot_16 не съм - ако се отнасяше за мен искането, не видях мейл...

Извинявам се на госпожа Анна Стефанова за неодобството относно мейла. Krasot_16@abv.bg това е и моля още веднъж за схемата която сте намерили.Благодаря от сърце.

Последно редактирано:
Здравейте,мацки!Някоя би ли ми изпратила модел и номера на конци на това молещо се момиче!Благодаря,предварително!irenapp@abv.bgПреглед на прикачен файл 176431

Здравейте и аз да помоля за схема на този гоблен, ако може разбира се :) Благодаря много :) ilianabojinova88@gmail.com

Връщах се назад и търсих, но не можах да намеря кой търсеше това и дали го намери?

Аз го намерих, ако още трябва...

Здравейте момичета, от доста време не съм влизала и съм по-пропуснала . Може ли да го споделите и с мене този гоблен, който вече го има . Благодаря . Е-мейлът ми е в подписа.

За съжаление все още не съм получила писмото със схемата ?! :(, така че все още се надявам и търся и аз да получа схемата и ключа за този гоблен :. Лека вечер на всички !

Не плачи,не плачи(да не кажа "нидей рива")
Имаш поща.:kissyou:

Здравейте момичета!Преди време от тук си бях свалила схемите на Циганката с китарата с дмц но съм ги изгубила някъде ако някой може да ми помогне да си го довърша БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО! d_todorova77@abv.bg

Последно редактирано:
благодаря на всички, които се отзоваха на предишната ми молба, НО В МОМЕНТА ТЪРСЯ ЕТО ТОВА
babanu@abv.bg

Последно редактирано:
Не плачи,не плачи(да не кажа "нидей рива")
Имаш поща.:kissyou:

Да ... спрях да плача още щом видях писмата в пощата. Благодаря ти най- сърдечно, milkatg. Благодарности и за другият отзовал се на молбите ми, веднага след теб. Наистина момичета сте повече от страхотни и най-вече страхотни със Вашата готовност да се притечете на помощ и да помогнете независимо от всичко. Още веднъж благодаря !!!:clap::idea: Лек и хубав ден желая !

Статус
Not open for further replies.
Назад