Заявки за месец- ЮЛИ 2014г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Момичета сдобих се със схемата най-накрая на този гоблен но немога да си определя конците моля някой ако има ключ да го сподели показвам снимка но така мисля че нама как да се разбере номерата на конците...

Намерен ключа благодарение на did_tag за което много и благодаря :kissyou:

Последно редактирано:
за новородено

Здравейте момичета!
Отдавна не съм влизала тук, но с този Facebook...
Търся, за да ушия на близки приятели тези гобленчета. Ако някой може да помогне, ще съм му много благодарна!

Първият е намерен, благодаря ви!

Последно редактирано:
Момичета сдобих се със схемата най-накрая на този гоблен но немога да си определя конците моля някой ако има ключ да го сподели показвам снимка но така мисля че нама как да се разбере номерата на конците...

Пратих ти нещо на мейла, ако ти хареса - равни кръстчета...........:)

Здравейте!

Имам отново нужда от вашата помощ. Кръстницата ми иска да ушие за подарък Момичето с розата на Роял Париж. Нужна ми е ясна и четлива схема и ключ в ДМЦ. Интересува ме също дали може да се шие с гобленов бод, защото тя никога не е шила с кръстчета и на колка каунта панама?

Благодаря ви предварително.

Преглед на прикачен файл 175470

НАМЕРЕНО! БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ИЗПРАТЕНИТЕ СХЕМИ И ИНСТРУКЦИИТЕ ЗА НАЧИНА НА БРОДИРАНЕ!

Последно редактирано:
Този гоблен си е с разработен ключ на Анхор.В този случай е рисковано да го правиш с ДМЦ,,ще се погуби красотата му.

Запавядай котките от мен! Изпратих това което имам. Графиката е цветна и с превод в ДМЦ само на едната котка, а конци МF не знам какво означава.

Последно редактирано:
Благодаря за котките! Моля, някой ако знае да каже какви са тези конци MF :confused:

Здравейте!

Имам отново нужда от вашата помощ. Кръстницата ми иска да ушие за подарък Момичето с розата на Роял Париж. Нужна ми е ясна и четлива схема и ключ в ДМЦ. Интересува ме също дали може да се шие с гобленов бод, защото тя никога не е шила с кръстчета и на колка каунта панама?

Благодаря ви предварително.

Преглед на прикачен файл 175470

Имате поща!
:kissyou:

може ли и на мен първия гоблен с бебето, ще ставам баба за втори път и искам да го ушия! Предварително благодаря!!!

Здравейте. Искам да помоля за ПАНАМА ФРЕНСКО СИНЬО 153 / 230 КВАДРАТЧЕТА 18 КАУНТ / може и 16 каунт /
Аз ичислих 30 / 40 см, но може и да съм сгрешила. Много ви моля за помощ.........Не че нямам какво да шия, но да имам подготвен за 2016 година ♥♥♥

Здравейте. Искам да помоля за ПАНАМА ФРЕНСКО СИНЬО 153 / 230 КВАДРАТЧЕТА 18 КАУНТ / може и 16 каунт /
Аз ичислих 30 / 40 см, но може и да съм сгрешила. Много ви моля за помощ.........Не че нямам какво да шия, но да имам подготвен за 2016 година ♥♥♥
Много се извинявам но на кой номер в гамата на ДМЦ отговаря "френско синьо" че малко ми прилича на "небесно кафяво"....извинете

Много се извинявам но на кой номер в гамата на ДМЦ отговаря "френско синьо" че малко ми прилича на "небесно кафяво"....извинете

Ако знаех на кой номер отговаря - щях да напиша. Така пише по указания и аз така пиша. Аби, заеми се и разгадай тайната....♥♥♥

Статус
Not open for further replies.
Назад