СБОРЕН ВТОРИ ШАНС......ЕТАПИ

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Олелееее дойде ли време, ОК ето и от мен етап III, веднага след Снежана да се подравним хихихи :party::kissyou:
етап II

етап III

Последно редактирано:
Хмм,зяпах,зяпах нещо май нормата ти е малко:confused:

Моята довечера,че днес я шия......
Aбе жено сложи си очилата...и в левия ъгъл погледни :loveglasses: и там има избродирано..... /ейййййй видяха една сгодна бърза булка и веднага забележки/ :kissyou::kissyou::kissyou:

Ето и моите малко повече от 6 квадратчета, че нали имам и да наваксвам....Ама така като гледам, колкото повече напредвам, толкова по не му се вижда края :D
До сега запълвах дупки, от следващата седмица ще шия наред...та дано е по-видимо...

Преглед на прикачен файл 175440 Преглед на прикачен файл 175441

Ето ме и мен ...мързеланата...:yes:

Последно редактирано:
Леле,аз този път май съм последна:idea::oops:

Последно редактирано:
Не си последна споко,аз ще съм,още не съм го снимала даже;)

Aбе жено сложи си очилата...и в левия ъгъл погледни :loveglasses: и там има избродирано..... /ейййййй видяха една сгодна бърза булка и веднага забележки/ :kissyou:

Е слагам ги айде Преглед на прикачен файл 175442 ама като не си снимала предния път целия гоблен,да гадая ли къде си шила:kissyou:
Я виж кво си снимала предния и сега(нарочно ме бавиш,да не мога да си снимам нормата,ей опасно човече)
И с тия радикала,като наизскачат тия мити реклами е много гадно.

За протокола---ходих,видях и първия етап,всичко е ОК,извинявам се .............

Последно редактирано:
Ейй на тъкмо се наканих да ви показвам етап,и пак хоп тази девойка Абигел ме занимава,абе тука ми мирише на заговор,да не мога да си покажа етапа,ама успяхххх:party:

Имам молба към всички участници,моля ако ви е удобно,прилагайте и предния етап с новия.:kissyou:
Ако не само новия,вие си решавате.....

Последно редактирано:
Ейй на тъкмо се наканих да ви показвам етап,и пак хоп тази девойка Абигел ме занимава,абе тука ми мирише на заговор,да не мога да си покажа етапа,ама успяхххх:party:
Момент някъде из нас имаше една лупа да погледна има ли тука етап или не.......Преглед на прикачен файл 175443...има нещо там....ама дакажем има етап :kissyou::kissyou:

Стига де,не разхвърляй в къщи,после кой ще ти почисти,цял ден си шила за нормата,уморена си.Нали си ми другарче,ще ти услужа с моята заповядай--

Манка, съжалявам но не знам коя снимка да приложа като преден етап. Миналия път съм снимала само мястото където бродирах. Сега ръката е от другата страна - нищо няма да се разбере....Занапред обаче ще го имам в предвид и ще снимам целия гоблен та да е по-нагледно.

Момичетаааа пускайте лупите взимайте иглите, че някой сме готови и със следващия етап :D :kissyou:

ЕЕее ти пък човек-две норми,комплексираш ме.Нямаш ли какво да правиш,топло е иди пий една бира някъде,забави се,спри малко да шиеш де.Що пък не го покажеш и него,пък аз ще броя за 3 етап Преглед на прикачен файл 175444 и така вече пак ще трябав да шиеш......

Юра миличка,не се притеснявай,както ти е удобно така го снимай:kissyou: (това го написах нарочно,заради една дама,да мога да я следя изкъсо),тихо да не го прочете ,че .....

Назад